حسن دلیر روز سهشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: توجه به بستر فضای مجازی برای استمرار آموزشهای انجمنهای هنری قم با شیوع کرونا در دستور کار قرار گرفت به گونهای که دراین ایام صدها ساعت آموزش توسط اساتید رشتههای مختلف هنری استان به هنرجویان ارائه شد.
وی با بیان اینکه اساتید هنرمند قم دربرخی رشتههای هنری به ویژه درنسخ و ثلث حرف اول را درکشور میزنند، ادامه داد: برگزاری کلاسهای آموزشی این اساتید درفضای مجازی بازخوردهای بسیار مثبتی در کشور داشت به گونهای که هنرجویانی از سراسر کشور در کلاسهای مجازی اساتید قم حضور یافتهاند.
معاون امور هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم تاکید کرد: تمرکز بر آموزش مجازی علاوه بر رعایت فاصلهگذاری و پروتکلهای بهداشتی، فرصتی را فراهم کرد تا ظرفیتهای هنری قم در رشته های مختلف بیشتر در کشور شناخته شود.
وی با اشاره به ورود جهادی هنرمندان طراح مد و لباس به عرصه دوخت ماسک در ایام شیوع کرونا گفت: دراسفندماه سال گذشته و همزمان با شیوع کرونا ، هنرمندان استان به همراه داوطلبان مردمی برای جبران بخشی از کمبود ماسک مورد نیاز وارد میدان شدند که تولید ۱۰ هزار ماسک بخشی از تلاش شبانه روزی این هنرمندان است.
دلیر، ادامه داد: از همان ابتدای شیوع کرونا، هنرمندان استان برای کمک به فرهنگسازی رعایت فاصله گذاری و همچنین قدردانی از مدافعان سلامت کشور و استان وارد میدان شدند و با تولید آثار هنری دررشته های مختلف نقش آفرینی موثری داشتند.
وی اظهار داشت: تولید صدها اثر هنری درقالب پوستر، نقاشی، عکس، فیلم و مستند با موضوع کرونا، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و ثبت تلاشهای کادر بهداشتی و درمانی قم از جمله اقدامهای برجسته هنرمندان قم در ایام کرونا است که برخی از این اقدام ها توانست در فضای رسانه ای و هنری کشور جریان سازی کند.
دلیر با اشاره به مشارکت اساتید هنرمند قم درپویش «در خانه بمانیم و کتاب بخوانیم» گفت: تولید دهها کلیپ و صدها دقیقه آموزش، برگزاری ویژه برنامه های جشن های شعبانیه به صورت مجازی و همچنین برگزاری جشنواره پوستر مدافعان سلامت از دیگر اقدام های انجام شده هنرمندان استان در ایام کرونایی است.
۱۰ هزار هنرمند و هنرجو زیرمجموعه ۹ انجمن فرهنگی هنری در رشته های مختلف هنری در قم فعالیت می کنند.
فعالیت ۹ انجمن فرهنگی هنری، وجود ۵۰ آموزشگاه آزاد هنری و موسسه تک منظوره هنری، حضور ۹ گروه فعال تئاتر و شمار زیادی از استادان ممتاز و برجسته کشوری در قم، یکی از نشانه های ظرفیت های بالای فرهنگی این شهر است.
قم خاستگاه و پیشتاز برخی هنرها در کشور از جمله خوشنویسی، تئاتر دینی، شعر آیینی و طراحی کتب مذهبی است.
«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
نظر شما