به گزارش روز شنبه روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق قم، مهدی آهنینپنجه در دیدار با احمد امیرآبادی فراهانی نماینده قم در مجلس شورای اسلامی به ارائه گزارشی از اقدام ها و فعالیتهای شرکت برق قم پرداخت و گفت: در سال گذشته با جذب ۱۵ هزار مشترک جدید، تعداد مشترکان برق در استان به ۵۷۵ هزار مشترک رسید.
وی میزان مصرف برق در سال ۹۸ را ۳ هزار و ۶۳۰ میلیون کیلو وات ساعت اعلام و افزود: این میزان مصرف نسبت به سال قبل از آن با هشت درصد رشد مواجه شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق قم، سرانه مصرف برق در استان را ۲ هزار و ۸۵۳ کیلو وات ساعت دانست و یادآور شد: گرچه این میزان نسبت به متوسط مصرف برق در کشور کمتر است اما مشترکان ما ۲ درصد بیشتر از میزان هدفگذاری، برق مصرف کردند.
آهنین پنجه با بیان اینکه اوج مصرف برق قم در سال گذشته ۸۲۷ مگاوات و در سال جاری نیز تاکنون ۷۹۹ مگاوات بوده است، خاطرنشان کرد: پیشبینی میشود میزان مصرف نزدیک به هشت درصد دیگر بالاتر برود این در حالی است که برای هفته پیشرو برای استان سقف ۷۸۰ مگاوات در نظرگرفته شده و بیش از این مصرف منجر به اعمال محدودیت خواهد شد.
آهنینپنجه با اشاره به تکالیف در نظر گرفته شده برای شرکت توزیع نیروی برق گفت: باید در بخش صنعت و کشاورزی ۸۰ مگاوات و برای بخش خانگی نیز ۱۹ مگاوات در استان صرفهجویی شود که بر همین اساس با مشاور برای کاهش ۱۰۰ مگاوات قرارداد منعقد کردیم.
وی با بیان اینکه تاکنون خاموشی ناشی از کمبود برق در استان نداشتیم، تصریح کرد: گرچه در یک روز دو تا ۱۵ دقیقه از سهمیه پیک بیشتر مصرف کردیم اما تاکنون مشکلی نداشتیم و قطعی برنامهریزی شده نداشتیم.
مدیرعامل شرکت برق قم همچنین یادآورشد: در بخش تولید پراکنده، ۷۲ مگاوات تولید داریم که ۱۲ مگاوات آن از طریق سلولهای خورشیدی تامین میشود.
آهنینپنجه در ادامه نصب ۲ هزار و ۴۰۰ چراغ روشنایی معابر، احداث ۲۲۵ پست جدید، تعویض ۷ هزار و ۷۰۰ کنتور و احداث ۷ فیدر ۲۰ کیلوولت را از دیگر اقدام های سال ۹۸ شرکت برق قم برشمرد و اظهار داشت: پارسال ۸۰ کیلومتر از شبکه را به کابل خودنگهدار تبدیل کردیم و در حال حاضر از سه هزار و ۸۰۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف استان افزون بر۴۰ درصد شبکه به صورت کابل خودنگهدار است.
وی در پایان سخنان خود بیان کرد: کمبود اعتبارات، مسائل موجود در خصوص مالیات بر ارزشافزوده، سرقتها و بیمه خسارت مشترکان، بحث پرباری در هسته مرکزی شهر و اطراف حرم حضرت معصومه (س)، برقرسانی به شهرک الغدیر و احداث سه پست ۶۳ کیلوولت را از جمله چالشهای موجود به شمار میآید.
نظر شما