به گزارش روابط عمومی بانک یاد شده، عبدالرضا ولی اللهی افزود: سیستم مزبور توسط اجماعی از خبرگان سیستم بانکی که در ستاد و شعب بانک صنعت و معدن سابقه فعالیت داشته اند طراحی و اجرا شده است.
به گفته وی، در عارضهیابی که بر روی طرحهای نیمه تمام و ناموفق صورت گرفته یکی از دلایل اصلی و عمده این موضوع، نداشتن توانایی مالی متقاضیان در تأمین سهم الشرکه بود که در سالیان اخیر افزایش هزینههای ناشی از تورم و دیگر هزینه های پیشبینی نشده مزید بر علت شده است.
این مقام بانکی اضافه کرد:براساس سیستم شاخصهای تعیین توانمندی مالی متقاضیان تعیین و این مهم بر اساس آن شاخصها اندازهگیری شده و در نتیجه اهلیت مالی متقاضیان به عنوان شاخص مهم و تاثیرگذار مورد سنجش قرار میگیرد.
وی گفت:مساله مهم پس از راهاندازی طرحها و پروژهها، انجام فعالیت مستمر و حضور پایدار در بازار است و انجام این مهم به دو مولفه اصلی بستگی دارد، نخست آنکه مشتری به چه میزان توانایی فعالیت در بازار برای تأمین مواد اولیه و فروش محصول دارد و دوم به چه میزان توانایی فنی در تولید محصول باکیفیت بالا و قیمت مناسب دارد.
به گفته ولی اللهی، تولید محصول باکیفیت بالا و قیمت مناسب عوامل اساسی از قبیل تکنولوژی، مهارت نیروی انسانی، وجود زیرساختهای کافی(برق، آب، انرژی و.....) و دسترسی سریع و ارزان به مواد اولیه و بازار هدف فروش محصولات، شبکه توزیع و فروش مناسب و .... دخالت دارد.
وی اضافه کرد:برای هرکدام از موارد (بازار و فنی) نیز شاخصهای کمی در نظرگرفته شده تا بتواند صلاحیت حرفهای مشتری نیز اندازهگیری شود و در نهایت بر اساس این سیستم اهلیت مالی و صلاحیت حرفهای مشتریان اندازهگیری و در مورد اقدام به مشارکت با وی تصمیمگیری میشود.
عضو هیات عامل بانک صنعت ومعدن گفت: موضوع بررسی اهلیت و صلاحیت متقاضیان در هنگام پذیرش طرحها و پروژهها اهمیت دارد، پس از این مرحله به روال عادی بانک در گذشته، نسبت به ارزیابی طرح (موضوع پیشنهادی مشارکت) اقدام شده و در صورتیکه شاخصهای طرح نیز از حداقلهای لازم برخوردار باشد،نسبت به تصویب طرح با شرایطی که متناسب با نتایج شاخصهای اندازهگیری شده باشد، اقدام و برای اجرا به بخشهای بعدی ارسال میشود.
نظر شما