سید جمیل احمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح به منظور ارتقای سطح مهارتی افراد ساکن در مناطق کم برخوردار، روستایی، سکونتگاههای غیر رسمی، مناطق کوخنشینی و کمپهای ترک اعتیاد اجرا شد.
وی افزود: از هفته مهارت ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹ (۳۰ تیر تا ۶ مرداد) در این استان یک هزار و هفت نفر در روستاها و کوخها، ۵۰۳ نفر در سکونتگاههای غیر رسمی و ۳۵ نفر نیز در مراکز ترک اعتیاد از خدمات آموزشی این اداره کل بهرهمند شدند.
مدیرکل اموزش فنی حرفهای کردستان یادآور شد: در این طرح ۸۹ دوره تشکیل شد که مهارت آموزان مورد هدف در رشتههایی همچون کشاورزی، دامپروری، زنبورداری، کاربر رایانه و سیم کشی ساختمان آموزش دیدند.
احمدی همچنین با اشاره به در پیش بودن هفته ملی مهارت (۳۰ تیر تا ۶ مرداد) و برنامههای این هفته در کردستان تاکید کرد: با توجه به شرایط خاص جامعه، برنامههای هفته ملی مهارت به منظور ترویج و ارتقای فرهنگ مهارت آموزی در سطوح مختلف اجتماعی و افزایش منزلت اجتماعی و آموزش مهارتی برگزار میشود.
وی یادآور شد: هفته ملی مهارت فرصتی مناسبی در جهت ترویج فرهنگ مهارت آموزی در بین آحاد مردم جامعه است و در این راستا مسابقات طراحی پوستر، پیام مهارت، نقاشی و ایده پردازی و برگزاری جلسه شورای مهارت استان و تجلیل از حامیان، پیشکسوتان، رؤسای نمونه مراکز آموزشی و موسسین آموزشگاههای آزاد برتر، مربیان نمونه دولتی و خصوصی و مهارت آموختگان کار آفرین، تولید محتواهای مهارتی برای معرفی ظرفیتهای فنی و حرفهای و نشر در فضای مجازی برگزار میشود.
احمدی بهره گیری از ظرفیت های فضای مجازی سازمانی و برون سازمانی را راهکاری مناسب در راستای اجرای ویژه برنامه های هفته ملی مهارت در این استان اعلام کرد.
نظر شما