سهراب حیدری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اماکن طبق مصوبات ستاد مدیریت بیماری کرونا نباید فعالیت کنند ولی به صورت غیرمجاز و در بیشتر موارد مخفیانه و شبانه فعالیت میکردند که شناسایی شده و با آنان برخورد قانونی صورت گرفت.
وی با بیان اینکه در این واحدها پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی رعایت نمیشد، افزود: به بقیه اصناف و اماکنی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نکنند، نیز اخطار داده میشود در صورت تمکین نکردن از مصوبات ستاد مدیریت کرونا با آنان برخورد لازم صورت میگیرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با بیان اینکه در این خصوص با کسی مسامحه نخواهد شد، گفت: به تمامی اصنافی که ارتباط مستقیم با سلامت مردم دارند، توصیه میشود اخطارهای بهداشتی را جدی گرفته و برای رفع نقص و مشکلهای بهداشتی و رعایت پروتکلهای بهداشتی واحد خود تلاش کنند.
وی اظهار داشت: در اجرای این طرح که به شکل ضربتی از سوی کارشناسان بهداشت محیط در حال انجام است، تمامی صنوف و مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و همچنین اماکن عمومی مورد بازدید و بررسی قرار می گیرد.
در راستای جلوگیری از شیوع بیماری کووید ۱۹ و کنترل آن، محدودیتهایی در آذربایجانغربی برای مراکزی همچون دانشگاهها، مدارس، مدارس شبانهروزی، حوزههای علمیه، آموزشگاههای فنی و حرفهای، زبانسراها و سایر آموزشگاهها و کتابخانهها، استخرهای سرپوشیده، سینما، تئاتر و مراکز مشابه اعمال شده که در مدت تعیین شده این مراکز تعطیل است.
همچنین موزه و باغ موزهها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاههای زنانه و سالنهای زیبایی، مساجد و مصلاها، برگزاری هرگونه مراسم اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایشها، باشگاههای ورزشی ورزشهای پربرخورد از جمله کشتی، کاراته، جودو و موارد مشابه، کافه، قهوه خانه و چایخانهها، باغ وحش و شهربازیها، مراکز تفریحی آبی و باشگاههای بدنسازی از دیگر مشاغلی هستند که محدودیتهای کرونایی در استان شامل آنها میشود.
بیماری کرونا از اوایل اسفند سال گذشته در کشور و آذربایجانغربی شیوع یافت؛ وضعیت آذربایجانغربی در شیوع بیماری کرونا، قرمز است.
نظر شما