الهام حداد روز دوشنبه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا افزود: برای مبارزه با آفت ملخ ابتدا کانونهای آلوده مورد شناسایی قرار گرفت و سپس اقدامات اجرایی مبارزه با این آفت با رعایت موارد زیست محیطی اجرا شد.
وی ادامه داد: با توجه به بازدیدهای صورت گرفته از کانونهای ملخ، تراکم پوره ملخ بومی ۱۵ عدد در متر مربع، تراکم ملخ مراکشی حدود ۲۰ عدد و تراکم ملخ شکم بادمجانی ۱۰ عدد در متر مربع برآورد شد که به محض تراکم بالای ملخ در کانونهای طغیانی عملیات سمپاشی در سنین دو و سه پورگی آغاز شد.
مسوول واحد حفظ نباتات جهاد کشاورزی گفت: عملیات مبارزه با آفت ملخ از طریق سمپاش با ماده تکنیکال دلتامترین و به صورت محلولپاشی و طعمهپاشی با سبوس از مرحله دوم و سوم سن که ملخ قدرت پروازی چندانی نداشت انجام شد.
حداد افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی و بارندگی زیاد امسال، زاد و ولد و تکثیر گونههای مختلف ملخ بومی در مزارع و مراتع شهرستان سبزوار بیشتر شده است.
سبزوار ۳۵ هزار هکتار کشتزار، ۱۶ هزار هکتار عرصه باغی و حدود ۲۰ هزار بهرهبردار کشاورزی دارد.
این شهرستان در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
سبزوار- ایرنا- مسوول واحد حفظ نباتات جهاد کشاورزی سبزوار گفت: ۱۶ کانون ملخ خیز به وسعت سه هزار و ۲۰۰ هکتار در مزارع این شهرستان شناسایی شده بود که طی دو ماه عملیات مبارزه، این کانونها به طور کامل پاکسازی شد.
اخبار مرتبط
-
خوشگذرانی ملخها در مزارع بی دفاع سبزوار
سبزوار- ایرنا- این روزها هجوم میلیونها ملخ به مزارع سبزوار و شهرستانهای اطراف آن به چالشی…
نظر شما