گاردین در مطلبی با عنوان «تأثیر کووید-۱۹ بر اقلیتهای قومی مرتبط با آلودگی مسکن و هوا» نوشت: اقلیتهای قومی دو برابر بیش از افراد دیگر در محیطهای محروم زندگی میکنند و به هماناندازه هم نسبت به سایرین در بخش مراقبتهای ویژه بستری میشوند.
در مطالعهای که توسط گروهی از محققان در یکی از بیمارستانهای شهر بیرمنگام انگلیس انجام شد، تأثیر شدید کووید-۱۹ بر روی اقلیتها با مطالعه ۴۰۰ بیمار تحت تاثیر آلودگی هوا و خانههای پر ازدحام مورد بررسی قرار گرفته است.
در مطلب درج شده در این روزنامه بریتانیایی آمده است: به نظر میرسد اقلیتهای قومی دو برابر بیش از سفید پوستان در مناطق محروم زندگی میکنند و افراد این مناطق دو برابر بیش از افراد دیگر در معرض ابتلا به کووید-۱۹ قرار گرفته و در بخش مراقبتهای ویژه بستری میشوند.
به همین دلیل اقلیتهای قومی به طور نامتناسبی بیش از دیگران در معرض کرونا قرار گرفتهاند؛ به این ترتیب در حالیکه این اقلیتها تنها ۱۴ درصد جمعیت انگلیس را تشکیل میدهند، ۳۴ درصد بیماران کرونایی با شرایط وخیم را هم شامل میشوند. این نخستین بار است که چنین بررسی در خصوص نقش محرومیتهای محیط زندگی انجام گرفته است.
در این مطالعه همچنین مشخص شده است که بیماران اقلیتهای قومی به طور متوسط ۱۰ سال جوانتر از بیماران سفید پوست هستند.
نتیجه این مطالعه میگوید: بیماران سیاه پوست، آسیایی و سایر اقلیتهای قومی که در بخش مراقبتهای ویژه بستری میشوند، بیشتر در مناطقی با بالاترین میزان آلودگی هوا، کیفیت مسکن و محرومیت زندگی میکنند.
«دیوید تیکت» استاد طب تنفسی دانشگاه بیرمنگام و یکی از اعضای این تیم مطالعه در این خصوص گفت: جای تعجب نیست که افرادی ساکن مناطق فقیر بیش از دیگران در معرض ابتلا به کووید-۱۹ قرار دارند.
یک گزارش بهداشت عمومی انگلیس که در ماه ژوئن (خرداد) منتشر شد، ارتباط میان محرومیت عمومی و ابتلای حاد به ویروس کرونا را نشان داد، هرچند انواع خاص محرومیت را بررسی نکرد. در آن زمان، «کمی بادنوچ» معاون پارلمانی در رسیدگی به امور برابری انگلیس این ادعاها را که "بی عدالتی سیستمی" دلیل این شکاف طبقاتی است، رد کرد. در این گزارش همچنین بر تاثیر رابطه میان هوای آلوده و ابتلا به کرونا و مرگ و میر تاکید شده بود.
این مطالعه که به نشریه پزشکی ارسال شده و به صورت آنلاین در دسترس قرار دارد، ۴۰۰ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ را در بیمارستان ملکه الیزابت بیرمنگام مورد بررسی قرار داده است. دو سوم بیماران مورد بررسی سفیدپوست، ۲۱ درصد آسیایی- انگلیسی و ۷ درصد سیاه پوست دارای تبار آفریقایی بودند.
پیش از این نقش آلودگی هوا و ازدحام خانوار در ابتلای به ذات الریه ثابت شده، ضمن آنکه بیشترین میزان آلودگی هوا مربوط به محلات با جمعیت زیاد اقلیتهای قومی است.
براساس آخرین آمار منتشر شده تا به امروز بیش از ۲۹۴ هزار و ۷۰۰ نفر در بریتانیا به کووید-۱۹ مبتلا شده و از این میان ۴۵ هزار و ۳۰۰ نفر جان خود را از دست دادهاند. این آمار سبب شده است تا بریتانیا رتبه دهم را از نقطه نظر ابتلا و نرخ مرگ و میر ناشی از کرونا از آن خود کند.
گاردین:
اقلیتهای قومی بریتانیا، آسیبپذیرترین قشر در برابر کرونا
۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۸
کد خبر:
83862855
تهران- ایرنا- بیشترین میزان ابتلا و مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ در بریتانیا، مربوط به اقلیتهای قومی اعلام شد که در مناطق محروم و خانههای پرازدحام زندگی میکنند.
اخبار مرتبط
-
هشدار دانشمندان انگلیسی درباره موج دوم مرگبار شیوع کرونا
لندن – ایرنا – همزمان با پایان محدودیتهای قرنطینه در انگلیس، دانشمندان دانشکده علوم پزشکی…
-
تاثیر آلودگی هوا بر افزایش همه گیری کرونا
تهران – ایرنا – پژوهش صورت گرفته در انگلیس نشان میدهد که آلودگی هوا، همه گیری ویروس کرونا،…
-
کرونا و شتاب آمار بیکاری در انگلیس
لندن – ایرنا – اداره آمار ملی انگلیس روز پنجشنبه با انتشار آماری تکان دهنده اعلام کرد که از…
نظر شما