مسعود الماسی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به حکم فرمایی دموکراسی و حضور جریانات مختلف سیاسی در سالهای مختلف شاهد جابجایی جریانات سیاسی در عرصههای مختلف هستیم که نمونه آن مجلس شورای اسلامی است.
وی اضافه کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی برخی اوقات در این جابجاییها با دولت های مستقر اختلاف نظرهایی پیدا میکنند که در مجلس فعلی هم این روند را شاهد هستیم که احساس میشد ادامه این روند احتمالا به سمت بروز اختلافات بیشتر حرکت کند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه یادآور شد: موضع گیریهای اخیری که نمایندگان مجلس شورای اسلامی نسبت به دولت داشتند میتوانست خودش تبدیل به یک جریان جدیدی شود که هزینههایی برای کشور در پی داشته باشد.
الماسی تاکید کرد: اینجا نقش و جایگاه رهبری به عنوان یک ناظر عالی و مورد اعتماد و مشروع در کشور بسیار تعدیل کننده بود و اعتماد بسیار مناسبی را ایجاد کرد و فشار را روی دستگاه های اجرایی کاهش داد و اجازه قربانی شدن منافع ملی در رقابتهای سیاسی بین جریانات و طیفهای مختلف را نداد.
وی افزود: در برهه کنونی جایگاه ارزشمند رهبری و ولی فقیه در نظام اسلامی که در بزنگاههای مختلف که کشور با مشکلات جدی روبرو است به داد کشور می رسند بیش از هر زمان دیگری احساس شد.
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه گفت: در گذشته هم نمونههای بسیار مشخصی داشتیم که رهبر معظم انقلاب توانستند با موضع گیری بجا و در بزنگاههای بسیار مهم این نقش تعدیل کننده و هماهنگ کننده بین قوا را به خوبی ایفا و منافع ملی را تامین، حفظ و حراست کنند.
الماسی یادآور شد: تاکید ایشان بر تقویت دولت تا پایان دوران ماموریت باعث شد که انگیره و امید بسیار زیادی در دولتمردان ایجاد شود و عطش خدمت رسانی به مردم در بین مدیران اجرایی بیشتر شود لذا این امیدواری برای کشور وجود دارد که در آینده شاهد بالندگی و توانمندی بیشتری در سطح ملی، منطقه و جهانی باشیم.
وی اظهار داشت: معتقدم این مقاومت، ایستادگی و پایداری در سایه راهبری داهیانه مقام معظم رهبری کشور را به سمت اعتماد به نفس، مشروعیت و توانایی بیشتر سوق میدهد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در نخستین دیدار با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، وکلای ملت را به تعامل با سایر قوا فراخواندند و تاکید کردند: در شرایط حساس سال آخر دولت و همچنین سال اول مجلس، باید دو قوه فضا را گونه ای مدیریت کنند که به کارهای مهم کشور لطمه نخورد.
ایشان با تاکید بر «توجه به مسائل کلیدی و اصلی کشور و پرهیز از دچار شدن به حاشیهها و اولویت دادن به مسائل فرعی»، موضوعات اقتصادی شامل «امروز وقت کمک به دولت است و توهین واستفاده از قدرت به نفع دشمن ثمری برای مردم و نظام ندارد. تولید، اشتغال، مهار تورم، مدیریت نظام پولی و مالی، و عدم وابستگی اقتصاد کشور به نفت» را مسایل اساسی کشور برشمردند.
نظر شما