۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰
کد خبر: 83863383
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

شیوع کرونا در سرزمینهای اشغالی و مشکلات ادامه‌دار رژیم صهیونیستی
تظاهرات در سرزمین های اشغالی علیه نتانیاهو

تهران - ایرنا - با عبور شمار مبتلایان به «ویروس کرونا» در سرزمین‌های اشغالی از مرز 50 هزار نفر و ناتوانی مراکز بهداشتی و بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی از درمان مبتلایان به این ویروس در کنار گسترش اعتراضات مردمی علیه «بنیامین نتانیاهو»، کابینه این رژیم با شرایط ویژه‌ای مواجه شده است.

افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، ازدحام بیماران مبتلا به این ویروس برای دریافت خدمات درمانی و کمبود ظرفیت بیمارستانها برای ارایه خدمات به مبتلایان از سوی رژیم صهیونیستی، مشکلات زیادی برای این رژیم ایجاد کرده، به حدی که قائم مقام وزارت بهداشت اسراییل در این زمینه هشدار داده است.

«ایتمار گروتو» طی سخنانی در «کنست» (پارلمان رژیم اشغالگر) درباره تعداد بالای بیماران بستری شده در بیمارستان‌های فلسطین اشغالی و همچنین افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا طی هفته‌های جاری، ابراز نگرانی کرده و گفته است: ما بیش از ۵۵۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌ها داریم و این ازدحام مرا نگران می‌کند.

این مقام ارشد وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی در گزارش خود به نمایندگان پارلمان این رژیم آورده است، از زمانی که فردی (به کرونا) مبتلا شود تا زمانی که شرایطش وخیم شود، دو هفته زمان می‌برد؛ ما این موضوع را با نگرانی دنبال می‌کنیم چرا که حتی اگر کل اقتصاد را تعطیل کنیم و هیچ کس از خانه خارج نشود، ما همچنان قطعا شاهد تداوم روند ابتلا خواهیم بود.

هشدار این عضو ارشد وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی در شرایطی مطرح شده که دیروز (یکشنبه) ابتلای ۸۰۱ نظامی این رژیم به کرونا تایید شد و ۱۰ هزار و ۶۱۵ نظامی صهیونیست هم در قرنطینه قرار گرفتند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز درخصوص مشکلات و ضعف‌های موجود برای مقابله با بیماری کرونا و استفاده این رژیم از نیروهای ارتش گزارش دادند که ارتش صهیونیستی ۲ هزار سرباز ذخیره را تا پایان ماه جاری میلادی فراخوان کرده است؛ همچنانکه ۷۵۰ سرباز ذخیره را پیش از این برای کمک به ارتش برای مقابله با ویروس کرونا فراخوانده بود.

از دیگر پیامدهای کرونا برای رژیم صهیونیستی لغو رزمایش ارتش این رژیم در شهریور ماه است که گفته شده، ارتش اشغالگر منابع مالی کافی برای برگزاری این رزمایش را ندارد.

روزنامه صهیونیستی "یدیعوت آحارانوت" در این باره نوشت که "آویو کوچاوی" فرمانده ستاد مشترک ارتش اسرائیل به خاطر کاهش بودجه ارتش این رژیم دستور به لغو برگزاری رزمایش بزرگ ماه سپتامبر (شهریور) را داده است.

به نوشته این روزنامه، این رزمایش قرار بود در سپتامبر (شهریور)2020 و با حضور هزاران نظامی از جمله نیروهای ذخیره (رژیم صهیونیستی) برگزار شود.

این روزنامه اخیراً نیز نوشت که رژیم صهیونیستی در بحبوحه شیوع ویروس کرونا، بدترین روزهای اقتصادی خود را تجربه می‌کند. وزارت اقتصاد این رژیم اشغالگر به تازگی اعلام کرده که کمبود بودجه به بالاترین حد خود رسیده است.

به نوشته یدیعوت آحارانوت، کابینه نتانیاهو در بحبوحه شیوع ویروس کرونا در سرزمینهای اشغالی فلسطین، بدترین روزهای اقتصادی خود را تجربه می‌کند و این در حالی است که وزارت اقتصاد صهیونیستی نیز به تازگی اعلام کرده که کمبود بودجه به بالاترین حد خود رسیده است.

پایگاه خبری روزنامه صهیونیستی «آرتص» نیز طی گزارشی به نقل از بیانیه مشترکی که از سوی وزارت بهداشت و دفتر نخست‌وزیری رژیم اشغالگر صادر شده، اعلام کرد که اسرائیل شماری از محلات در ۵ شهر مختلف (در سرزمین‌های اشغالی) را به مدت یک هفته قرنطینه کرده است.

بر این اساس، برخی از محلات در شهرهای قدس اشغالی، «بیت شمش»، «لاد»، «رمله» و «کریات ملاخی» از ساعت یک بعد از ظهر جمعه گذشته به وقت محلی تا ۸ صبح جمعه هفته آینده قرنطینه شده است.

مقابله با بیماری کرونا در سرزمین‌های اشغالی در همین سطح باقی نمانده و مقامات این رژیم این مساله را امنیتی کرده و پای سرویس اطلاعات و امنیت داخلی این رژیم (شاباک) را به میدان کشیده‌اند.

«شاباک» از طریق سامانه‌های جاسوسی خود که تمام ساکنان مناطق اشغالی را تحت نظارت دارد، ظاهرا برنامه‌هایی برای مقابله با ویروس کرونا در دست اجرا دارد.

رادیو عبری زبان رژیم صهیونیستی  چند روز پیش در گزارشی اعلام کرد که شاباک بیش از 70 هزار پیامک به اشخاصی که ظاهرا احتمال ابتلای آنها به ویروس کرونا زیاد است (در سرزمینهای اشغالی) ارسال و از آنها خواسته تا از خانه خارج نشوند.

به گزارش این رادیو، شاباک از طریق رصد تحرکات ساکنان سرزمینهای اشغالی در هفته گذشته این افراد را پالایش و برای آنها پیامک ارسال کرده، اقدامی که با واکنش و اعتراض صهیونیست‌های ساکن فلسطین اشغالی مواجه شده است، به نحوی که دست‌کم 12 هزار و 500 نفر از آنها به این خواسته اعتراض کرده و از قرنطینه خارج شدند، در حالی که 700 نفر دیگر نیز بعد از آزمایش‌های بالینی و مشخص شدن تست منفی آنها، اجازه خروج از قرنطینه را پیدا کردند.

سوء مدیریت نتانیاهو و کابینه‌اش در مقابله با شیوع ویروس کرونا در سرزمین‌های اشغالی او را در مرکز انتقادات قرار داده است، به حدی که در روزهای اخیر شماری زیادی از ساکنان سرزمینهای اشغالی در اعتراض به فساد کابینه نتانیاهو، مقابل دفتر نخست‌‎وزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کرده و خواستار استعفای وی شدند.

معترضان اسرائیلی چند شب متوالی است که مقابل دفتر نخست‌وزیری و محل اقامت نتانیاهو در قدس اشغالی، تجمع می‌ کنند و از نتانیاهو و کابینه وی می‎خواهند تا به دلیل فساد و ناتوانی در مهار بحران کرونا و شرایط بد اقتصادی، از قدرت کناره‌ گیری کنند. اعتراضاتی که با خشونت شدید پلیس و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی مواجه شده است.

نظرسنجی اخیر کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز حکایت از آن دارد که حدود 60 درصد از ساکنان شهرکهای صهیونیست‌نشین از عملکرد نتانیاهو در کاهش تاثیر کرونا بر جنبه‌های اقتصادی ناراضی هستند.

مشکلات موجود در سرزمین‌های اشغالی به ویژه فساد نتانیاهو و دیگر مقامات این رژیم به همراه ناتوانی در مقابله با شیوع ویروس کرونا، نشان می‌دهد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روزهای سختی در پیش دارد.

  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha