امیر بهزاد روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در راستای تحقق اهداف پیشگیرانه و ارتقای شاخصهای سلامت، بهداشت و امنیت غذایی با توجه به وضعیت خاص جامعه از نظر شیوع ویروس کرونا، طرح تشدید برخورد با عرضه کنندگان مواد دخانی به ویژه قلیان در قهوهخانهها و برخورد با صنوف متخلف و غیرمجاز با همکاری نیروی انتظامی، پلیس نظارت بر اماکن عمومی، اتاق و اصناف در این شهرستان اجرایی شد.
وی ادامه داد: صاحبان برخی از قلیانسراها و قهوهخانهها با وجود تاکید مسوولان همچنان به ارایه خدمات میپردازند که این امر ریسک شیوع ویروس کرونا را در جامعه بسیار افزایش داده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد اظهار داشت: تجمعات بالا در این اماکن ، استفاده از قلیان مشترک و همچنین رعایت نکردن بهداشت فردی، احتمال شیوع این ویروس دراین اماکن را افزایش داده است، بنابراین لازم است که با فعالیت این اماکن برخورد قانونی صورت گیرد.
بهزاد اضافه کرد: در طی اجرای طرح تشدید مبارزه با کرونا ویروس، ۱۸ نفر از کارشناسان بهداشت محیط در قالب ۹ تیم ۲ نفره از ساعت ۸ تا ۲۰ بعدازظهر از واحدهای صنفی با حضور ادارات شبکه بهداشت و درمان، اتاق اصناف و نظارت بر اماکن عمومی ادارات و واحدهای صنفی بازدیدهای بهداشتی و نظارت بر رعایت پروتکلهای پیشگیری از بیماری کووید- ۱۹ را انجام میدهند.
وی افزود: از شهروندان میخواهیم در راه مبارزه با عرضه و مصرف قلیان با ما همکاری کنند و فعالیت غیرمجاز هرگونه قلیان سرا و مراکز عرضه قلیان را گزارش کنند.
بهزاد ادامه داد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن گویای ۱۹۰ یا ۴۲۴۴۲۲۵۰ واحد بهداشت محیط مهاباد تماس و تخلفات بهداشتی را گزارش دهند.
طرح پلمب واحدهای صنفی متخلف به صورت جدی در دستور کار اتاق اصناف و اداره صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته و کسانی که اقدام به قانونشکنی و فک پلمب کنند برابر حکم مقام قضایی مورد پیگیرد و برخورد جدی قرار میگیرند.
شهرستان ۲۴۱ هزار نفری مهاباد دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است؛ اصناف بزرگترین بخش اقتصادی این شهرستان را تشکیل میدهند.
نظر شما