اکبر فریفته روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : این میزان اعتبار از سال ۱۳۹۳ تاکنون برای بخش های مختلف از جمله ساخت سالن همایش ، توسعه ترمینال ، راه اندازی دستگاه کمک ناوبری ، تقویت تجهیزات برای ارتقای ایمنی سطوح پروازی ، تاسیسات برق و قدرت ، به روز رسانی بخش ایمنی و آتش نشانی هدایت زمینی هواپیما و دیگر تجهیزات هزینه شده است.
وی با اعلام این که تا قبل از سال ۹۳ اعتباراتی که در قالب عمرانی برای توسعه زیرساخت های فرودگاه نوشهر اختصاص می یافت ، بسیار ناچیز بود ، گفت : میانگین مبلغی که تا پیش از سال ۹۳ سالانه برای طرح های عمرانی فرودگاه نوشهر اختصاص می یافت ، حدود پنج میلیارد ریال بود.
فریفته انجام سرمایه گذاری کلان در فرودگاه نوشهر طی سال های اخیر را باعث ایجاد ایجاد تحول در زیرساخت های این مجموعه دانست و افزود : امروز می توان به صراحت اعلام کرد که در زمینه جابه جایی بار و مسافر ما شاهد رشد ۶۸ درصدی پروازها نسبت به سال های پیش از ۹۳ هستیم .
مدیر فرودگاه نوشهر گفت : در حالی که تا قبل از دهه ۹۰ تنها هفته ای یک سورتی پرواز در مسیر رفت و برگشت تهران و گاهی اوقات در مسیر نوشهر - مشهد از این فرودگاه انجام می شد ، ولی در سال های اخیر و بویژه پس از سال ۱۳۹۵ آمار پروازها چندین برابر شد اگر چه با شیوع کرونا مانند تمامی فرودگاههای کشور پروازها کاهش یافت.
وی افزود : طی سال های اخیر با تغییر زیرساخت ها در فرودگاه نوشهر رقابتی میان شرکت های هواپیمایی برای برقراری پرواز ایجاد و در نتیجه پرواز در مسیرهای رفت و برگشت نوشهر - تهران ، نوشهر - مشهد ، نوشهر - ایلام ، نوشهر - بندرعباس و نوشهر - شیراز در فرودگاه این شهر گردشگرپذیر برقرار شد.
فریفته دوره فعالیت دولت دوازدهم را " طلایی ترین زمان " برای فرودگاه نوشهر توصیف کرد و توضیح داد : سه سال گذشته اوج گیری پروازها در فرودگاه نوشهر بود و با مروری به گزارش عملکرد این سال ها مشخص می شود که در برخی از روزهای ما شاهد چهار سورتی پرواز در این فرودگاه بودیم .
در حال حاضر به دنبال موج دوم شیوع کرونا در استان مازندران تمامی پروازهای فرودگاه نوشهر لغو شده است.
فرودگاه نوشهر در زمینی به مساحت حدود ۸۵ هکتار و با باندی به طول حدود ۲ هزار و ۱۵۰ متر در سال ۱۳۳۲ در قسمت ساحلی و ضلع شمالی این شهر گردشگرپذیر ساخته شد.
طبق آخرین گزارش مدیریت فرودگاه نوشهر ، سالانه ۹۰۰ پرواز برای جا به جایی ۷۰ هزار مسافر در این فرودگاه نشست و برخاست دارد.
غرب مازندران به علت برخورداری از موقعیت های ممتازی مانند آثار تاریخی ، فرهنگی و نیز طبیعی چشم نواز نظیر دریا ، جنگل ، روستاهای بکر سرسبز و نیز آب و هوای بسیار مطلوب در تمامی فصول بویژه نیمه نخست سال پذیرای میلیون ها مسافر و گردشگراست .
مازندران دارای سه فرودگاه است که در مجموع ۶ هزار و ۱۰۰ پرواز برای جا به جایی ۹۷۰ هزار مسافر انجام می شود.
نظر شما