به گزارش روابط عمومی این ادارهکل، فرجالله راد روز چهارشنبه اظهار داشت: این اعتبار، به دنبال برگزاری جلسه شورای سوادآموزی خراسان شمالی و تدوین برنامه عملیاتی دستگاه های اجرایی برای ارتقای میزان سوادآموزی و منابع مالی مورد نیاز با هدف ارتقای سطح مهارت آموزی بی سوادان استان اختصاص یافته است.
وی افزود: در برنامه عملیاتی فوق، ۲ نقش اصلی سوادآموزی و مهارت آموزی برای ۲۰ دستگاه اجرایی به همراه بار مالی مورد نیاز، منبع تامین اعتبار، نوع خدمت، میزان و هدف هر نقش، نوع و میزان فعالیت در هر خدمت، برنامه زمانبندی اجرای هر فعالیت و مسوول اجرای هر فعالیت تعیین شده است.
قرار است امسال ۱۰ هزار و ۶۶۹ نفر بیسواد خراسان شمالی در گروه ۱۰ تا ۴۹ سال با اولویت مناطق روستایی استان از خدمات آموزشی بهره مند شوند.
در این استان، ۹۶.۵ درصد از جمعیت شهری باسواد هستند که برابر با نرم کشوری است اما میزان باسوادی روستاییان استان ۷۸.۸ درصد است که نسبت به باسوادی ۸۹.۵ درصدی روستاییان کشور پایین تر است.
بر اساس آمار حاصل از سرشماری سال ۹۵، در خراسان شمالی، ۹۲.۸۵ درصد از افراد ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند که این رقم در کشور ۹۴.۷ درصد است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان شمالی گفت: آموزش مهارتی به کارآموزان استان در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۲ افزون بر ۲ برابر رشد یافته است.
راد اظهار داشت: در سال ۹۸، کارآموزان این استان سه میلیون و ۹۲۱ هزار و ۸۵۵ نفرساعت آموزش را در مراکز دولتی گذراندند که بر این اساس میزان آموزش هدفگذاری شده ۱۰۵ درصد تحقق پیدا کرده است.
هم اینک ۱۰ مرکز دولتی شامل ۵۹ کارگاه ثابت و ۴۰ کارگاه سیار در بخش دولتی و تعداد ۱۷۵ آموزشگاه آزاد در استان کار مهارت آموزی را انجام می دهند.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در روستاها ساکن هستند.
نرخ بیکاری جمعیت فعال در تابستان امسال در استان، ۸.۸ درصد گزارش شده است که این رقم در کشور ۱۰.۵ درصد است.
نظر شما