خالد احمدنژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه توانمندسازی ساکنان سکونتگاههای غیررسمی، کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی در این مناطق از اهداف کلی پایگاه خدمات اجتماعی در مناطق حاشیه شهر است، اظهار داشت: نقش پایگاههای خدمات اجتماعی، شناسایی، آگاهسازی عمومی، معرفی خدمات سازمان و مداخله در موارد ضروری است.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۰۰ نفر از افرادی که دارای مشکلات بودند توسط پایگاه خدمات اجتماعی شناسایی شدهاند، اضافه کرد: پایگاه خدمات اجتماعی بهزیستی هرساله در یکی از مناطق آسیبخیز بوکان مستقر و در جهت رفع مشکلات آنها برنامهریزی میکند.
رییس اداره بهزیستی بوکان بیان کرد: کارشناسان پایگاههای خدمات اجتماعی با شناسایی افراد در معرض آسیب، آسیب دیده اجتماعی و تشکیل پرونده برای آنها، خدمات تخصصی روانشناختی و مددکاری برای آنان ارائه میکند.
وی ادامه داد: همچنین در این مراکز کارگاههای آموزشی و آگاهسازی برای گروههای هدف از جمله کارگاههای مهارتهای زندگی، پیشگیری از خشونتهای خانگی، خودکشی و کودکآزاری و کارگاههای مهارتآموزی نیز پیشبینی شده است.
احمدنژاد در خصوص فعالیتهای اورژانس اجتماعی این شهرستان نیز بیان کرد: از ابتدای سال جاری، ۲۱۲ بار با شماره تلفن ۱۲۳ این اورژانس تماس گرفته شده است که بیشترین تماسها مربوط به اختلافات خانوادگی و کودکآزاری بوده است.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۳ پرونده سیار اجتماعی و ۵۴ مورد مربوط به مداخله در بحران برای مددجویان در اورژانس تشکیل و برای رفع مشکلات آنها برنامهریزی شده است.
مراکز اورژانس اجتماعی با ارایه خدمات تخصصی در راستای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی اقدام به شناسایی افراد در معرض آسیب و مداخله در شرایط بحرانی کرده است.
نظر شما