محمد رشیدی روز چهارشنبه به ایرنا افزود: در راستای کاهش بیکاری در سند توسعه اشتغال استان کرمانشاه، اهداف ویژه ای تدوین شده است که در این سند برای هر دستگاه اهدافی در نظر گرفته شده که باید توسط آن دستگاه محقق شود.
وی اضافه کرد: اهدافی که امسال در زمینه اشتغال ناخالص برای دانشگاه علوم پزشکی در نظر گرفته شده ۸۷۶ مورد می باشد.
مسوول دفترکارآفرینی و اشتغال دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: امسال نیز همچون سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اقدامات قابل توجهی در خصوص کارآفرینی و اشتغال زایی صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: با فعالیت ها و اقدامات انجام شده در راستای اشتغال زایی و کارآفرینی دانشگاه، تاکنون موفق به ثبت هزار و ۳۶ مورد شده ایم و ۱۲۰ درصد اهداف در نظر گرفته شده در سه ماهه اول امسال محقق شده است و به عنوان دستگاه برتر در جلسه کارگروه اشتغال استان معرفی شدیم.
رشیدی افزود: تعداد ۴۰ رابط دفتر کارآفرینی دانشگاه در حوزه اشتغال زایی و کارآفرینی و ثبت موارد در سامانه رصد اشتغال فعالیت دارند.
وی، راه اندازی شرکت های دانش بنیان و برون سپاری خدمات در بخش های مختلف بهداشتی و درمانی و توریسم درمانی از را اقدامات انجام شده در راستای افزایش اشتغال و کارآفرینی در دانشگاه عنوان کرد.
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.
۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.
این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.
۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشتههای دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر میشود.
کرمانشاه- ایرنا- مسوول دفترکارآفرینی و اشتغال دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد: برای دومین سال متوالی این دانشگاه به عنوان دستگاه برتر در حوزه اشتغالزایی و کارآفرینی استان معرفی شد.