بانک‌های آذربایجان‌غربی دنبال راهکار گشایشی برای مشکلات تولید باشند

ارومیه- ایرنا- استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه بانک‌ها در پرداخت تسهیلات برای رفع موانع تولید درگیر بخش‌نامه‌های خوددرآوردی نشوند، گفت: برخی از این بخش‌نامه‌ها، روند رفع موانع را کندتر و مراحل احیای واحدهای اقتصادی را پیچیده‌تر می‌کنند.

محمدمهدی شهریاری روز چهارشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی با انتقاد از رویکرد بانک‌ها در تملک واحدهای اقتصادی در آذربایجان‌غربی اظهار داشت: متاسفانه تملک برخی از واحدهای اقتصادی توسط بانک‌ها با تعطیلی کامل آن واحد اقتصادی منجر به بیکاری چندصد نفری در یک واحد می شود.

وی با اشاره به برخی رایزنی‌های انجام شده با بانک‌ها در سطح ملی برای رفع موانع تولید در استان و ارائه تسهیلات بانکی به واحدهای اقتصادی بیان کرد: مواردی وجود داشته که در جلسه با بانک‌ها در سطح ملی توافق لازم انجام ولی اجرا توسط شعبه استانی همان بانک با مشکل روبه رو شده است.

استاندار آذربایجان‌غربی با تاکید بر اینکه فلسفه وجود بانک‌ها، تزریق درآمد حاصل از آن در اقتصاد کشور و تولید است، افزود: ۱۳ بانک خصوصی در آذربایجان‌غربی به بهانه اینکه در استان سرپرستی ندارند، هیچ همکاری با ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نمی‌کنند و تمامی درآمد آنان در خارج از استان هزینه می‌شود.

وی افزود: بانکی در آذربایجان‌غربی داشتیم که ۲۰ درصد تسهیلات ارائه شده به سرمایه گذار را در همان مرحله اول بلوکه می‌کند.

وی اضافه کرد: یکی از بانک‌ها رتبه نخست کشوری پرداخت تسهیلات به واحدهای اقتصادی را به خود  اختصاص داده ولی شعب استانی این بانک در آذربایجان‌غربی هیچ همکاری با ستاد رفع موانع تولید ندارد.

شهریاری با اشاره به نقش کرونا در ایجاد موانع برای توسعه اقتصادی، اظهار داشت: رایزنی‌های لازم برای تمدید دریافت تسهیلات بانکی انجام شده و نتایج آن اطلاع رسانی می‌شود.

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید عزم جدی برای تحقق شعار جهش تولید و اشتغال زایی دارد، گفت: برای حرکت‌ چرخ‌های اقتصادی کشور و ریشه کن شدن بیکاری در جامعه با هیچ کس تعارف نداریم.

وی اضافه کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی با پیگیری‌های مستمر، روند اجرا و تامین اعتبار طرح‌های اقتصاد مقاومتی در استان را رصد کنند تا این طرح‌ها در زمان اعلام شده به بهره‌برداری برسند.

تلاش دولتمردان تدبیر و امید برای رفع مشکلات بخش تولید و احیای آنها آثار ارزشمندی در پی داشته است اما مشارکت همگانی و تداوم این تلاش‌ها برای رسیدن به اقتصاد درون‌گرا و برون‌زای مورد انتظار رهبری ضروری است.

برنامه اقتصاد مقاومتی اواخر سال ۱۳۹۳ پس از ابلاغ سیاست‌های کلی از سوی رهبر معظم انقلاب مورد تصویب و اجرا قرار گرفت و در حدود چهار سال گذشته اقدامات خوبی با تلاش دولت تدبیر و امید در این بخش انجام شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha