۱ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۴۴
کد خبر: 83881573
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه یزد: توجه به قرآن در مدارس و دانشگاه‌ افزایش یابد

یزد- ایرنا- نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد با بیان اینکه قرآن باید در تمام بخش‌های زندگی جاری باشد گفت: توجه به قرآن در مدارس و دانشگاه فرهنگیان افزایش یابد و برای تحقق آن پیگیری صورت گیرد.

آیت الله محمدرضا ناصری در دیدار رییس سازمان دارالقرآن کشور با اشاره به توجه ویژه حضرت امام (ره) به قرآن کریم افزود: آن حضرت آنقدر به قرآن، قرائت و عمل به دستورات آن توجه داشتند که هیچ زمانی در زندگی ایشان ترک نمی‌شد.

به گزارش عصر چهارشنبه دفتر امام جمعه یزد، وی ادامه داد: ایشان روزانه بین هفت تا ۱۰ جزء قرآن کریم را قرائت می‌کردند و اهتمام بسیار خاصی به آن داشتند و در عین حالی که به قرائت قرآن مشغول بودند به معانی آن هم توجه خاصی داشته و آن را در زندگی خود پیاده می‌کردند.

امام جمعه یزد، یکی از مهمترین دلایلی که سبب موفقیت آن حضرت در تمام فعالیت هایشان می‌شد را همین توجه به قرآن کریم دانست و افزود: امام خمینی(ره) آنقدر به امیرالمومنین(ع) متوسل شدند که توانستند زمینه پیروزی انقلاب را فراهم کنند.

ناصری یزی با بیان اینکه در جامعه ما به دلیل سبک غلط آموزشی، تفکر و تعقل کمتر وجود دارد ادامه داد: ترویج قرآن کریم هم بدون تفکر و تعقل در آیات و معنای آن نمی تواند تاثیر لازم را بگذارد و حتما باید به تفسیر و معانی آیات هم توجه لازم شود.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه تغییر سبک آموزشی از سبک آموزشی قرآنی به نوع فعلی آن بزرگترین ضربه را به آموزش و پرورش در ایران زد گفت: انگلیسی‌ها ۱۰۰ سال قبل با این اقدام و تغییر سبک، سطحی نگری بسیار بدی را در سیستم آموزشی ایران ایجاد کردند.

همچنین رییس دارالقران سازمان تبلیغات اسلامی کشور با تاکید بر اینکه جامعه فعلی ما با یک جامعه قرآنی فاصله دارد گفت: دوره‌ها و جلسات خانگی قرآن در جامعه احیا شود.

حجت‌الاسلام مهدی اخوان صباغ با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در ارتباط با ضرورت بهره‌گیری از قرآن در بخش‌های مختلف جامعه افزود: امروز واقعیت جامعه ما با آن میزانی که باید در زندگی قرآنی داشته باشیم فاصله دارد.

وی با اشاره به اینکه جامعه قرآنی امروز مقداری به قاریان و حافظان خلاصه شدند گفت: این افراد را هم اگر بخواهیم با کل جامعه در نظر بگیریم متوجه می‌شویم که درصد خیلی پایینی از جمعیت را تشکیل می دهند.

این مسوول افزود: برای این فضا که مردم بیشتر انس پیدا کنند باید سعی کنیم قرآن را به فضای خانه‌ها برد و دوره‌ها و جلسات خانگی قرآن را بیش از پیش در جامعه ترویج کنیم.

اخوان با اشاره به اینکه در بخشی از جامعه حتی با صحیح خوانی قرآن هم مشکل داریم گفت: باید به سمتی برویم که شبکه تربیتی قرآنی با نگاه به فهم قرآن را در جامعه ترویج کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha