استاندار خراسان رضوی: مقابله با کرونا نباید ما را از پیگیری کسب و کار باز دارد

مشهد- ایرنا- استاندار خراسان رضوی گفت: مقابله با ویروس کرونا نباید ما را از پیگیری کسب و کارها باز دارد بلکه باید مقابله با بیماری کووید ۱۹ همزمان با پیگیری مشکلات کسب و کارها انجام گیرد.

علیرضا رزم حسینی پنجشنبه شب در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی به تأثیر شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد و فرهنگ کشورهای مختلف اشاره و بیان کرد: با وجود مشکلات نشست‌های این شورا در استان به موقع برگزار شده و ویدیو کنفرانس فرصت خوبی برای پیگیری کارها فراهم کرده است.

وی از بسته‌بودن مرز کشورهای همسایه به عنوان یکی از موانع اقتصادی یاد کرد و افزود: بهترین سیاست این است که هم کسب‌ و کارها پیگیری شود و هم با ویروس کرونا مقابله گردد.

استاندار خراسان رضوی با اظهار امیدواری نسبت به خارج شدن این استان از وضعیت قرمز بیماری کووید ۱۹ بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی تأکید کرد و ادامه داد: با الزامی شدن ماسک ۶۰ تا ۷۰ درصد شهروندان استان از ماسک استفاده می‌کنند.

وی همچنین از حل مشکل ترخیص مواد اولیه واحدهای تولیدی در گمرک استان خبر دارد و گفت: با تدبیر ستاد ویژه تدابیر اقتصادی تمام بنگاه های اقتصادی که مواد اولیه آنها در گمرک دپو شده است، می‌توانند کالاهای خود را از گمرک ترخیص کنند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران نیز در این نشست از آسیب وارد شده به بخش گردشگری استان یاد کرد و گفت:‌ موضوع گردشگری و آسیب‌های وارد به آن در استان خراسان رضوی به طور ویژه و استثنایی مطرح است و بسیاری از بخش‌های این استان با گردشگری ارتباط دارد.

غلامحسین شافعی مهم‌ترین مشکل ناشی از شیوع بیماری کووید ۱۹ را ریزش اشتغال در بخش گردشگری عنوان کرد و افزود: قرار شد با کمک تأمین اجتماعی در پرداخت سهم بیمه کارفرما، از ریزش اشتغال این بخش در استان جلوگیری شود.

وی این کمک را راه حل بسیار خوبی برای زنده نگه داشتن بخش گردشگری دانست و ادامه داد: ما این راه حل را در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در سطح ملی نیز پیگیری خواهیم کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز به خسارت بسیار استان در حوزه گردشگری پرداخت و گفت: ۱۴ رسته شغلی مشمول برخورداری از تسهیلات کرونا هستند و ما با اختیارات استانی تلاش داریم حداکثر همکاری را با آن‌ها داشته باشیم.

علی رسولیان سهم خراسان رضوی از تحصیل تسهیلات ویژه کسب و کارهای آسیب دیده از بیماری کووید ۱۹ را ۲۸ هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال معادل ۷.۲ درصد اعتبارات کل کشور در این خصوص ذکر و بیان کرد: تاکنون بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

وی افزود: از همه فعالان و بنگاه‌های اقتصادی که مشمول استفاده از این تسهیلات هستند انتظار داریم در سامانه کارا ثبت نام کنند و ما اطمینان می‌دهیم کارگروه اشتغال به سرعت پرونده آن‌ها را بررسی کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha