تشکیل اتحادیه کشوری موسسات قرآنی؛ نماد مردمی‌بودن قرآن است

تهران - ایرنا - مشاور وزیر و دبیر هیئت رسیدگی به امور مراکز فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل اتحادیه کشوری موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت را بزرگ‌ترین نماد مردمی‌بودن قرآن در نظام جمهوی اسلامی دانست.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز (جمعه، سوم مرداد) میزبان انتخابات اتحادیه کشوری موسسات و تشکل های قرآن و عترت با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود. بر اساس نتایج این انتخابات قرار است دو اتحادیه قرآنی (اتحادیه مؤسسات و اتحادیه تشکل‌های قرآنی) منحل شوند و یک اتحادیه واحد برای انجام امور مؤسسات تشکیل شود؛ ۶۶ نفر برای تصدی ١۵ عضو هیئت‌رئیسه و ١۵ نفر برای تصدی ٢ عضو هیئت‌بازرسان نامزد شده‌اند. همچنین هیئت‌رئیسه ٣ نفر عضو علی‌البدل و هیئت‌بازرسان نیز یک نفر عضو علی‌البدل خواهد داشت که برای سه‌سال انتخاب خواهند شد. همچنین در این انتخابات، ۵٩٠ نفر رأی اعضای موسسات قرآنی کشور شرکت خواهند کرد.

سیدعباس صالحی هفته گذشته در حکمی مهدی محمدی دبیر هیئت رسیدگی به امور مراکز فرهنگی را به عنوان رئیس ستاد برگزاری انتخابات اتحادیه کشوری موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت منصوب کرد.

محمدی امروز به خبرنگار فرهنگی ایرنا در حاشیه انتخابات یادشده گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل شکل‌گیری اتحادیه کشوری موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت این است تا پیش از این، دو اتحادیه وجود داشت ولی توانستیم با برگزاری انخاباتِ امروز، آنها را یکی کنیم و یک اتحادیه در سطح کشور داشته‌باشیم. این اتحادیه بازوان اجرایی موسساتی خواهد بود که با قرآن و عترت سروکار دارند و راسخ و توانمند توان کمک قرآنی کشور خواهند بود.

عمل به تاکیدات مقام معظم رهبری برای مردمی کردن کارها

او اظهار کرد: رهبری تاکید بر مردمی‌شدن کارها دارند و این امر یکی از نمادهای مردمی‎شدن است؛ زیرا این موسسات که اتحادیه کشوری را شکل خواهند داد همه مردمی هستند. همین موسسات، اتحادیه‌های استانی و آنها هم اتحاد کشوری را شکل داده‌اند.

اتحادیه کشوری موسسات و تشکل های قرآن و عترت
مهدی محمدی در انتخابات اتحادیه کشوری موسسات و تشکل های قرآن و عترت

رئیس ستاد برگزاری انتخابات اتحادیه کشوری موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت افزود: اتحادیه کشوری موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت، بزرگ‌ترین نماد مردمی بودن قرآن در نظام جمهوی اسلامی است و تمام حفّاظ و قرّا در آن عضو خواهند بود که در تمام امور قرآنی کشور مشارکت دارند. حتی رئیس اتحادیه را هم پانزده نفرِ عضو هیئت‌مدیره که انتخاب خواهند شد، از میان خود برمی‌گزینند و ما تنها نظارت عالی و کلی خواهیم داشت.

صالحی دوشنبه گذشته (۳۰ تیر) در وبینار انتخابات اتحادیه کشوری موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت با بیان اینکه در حال حاضر اساسنامه و انتخابات پیش‌رو افق خوبی را در فرا راه جریان تشکل‌های مردمی قرآنی ایجاد می‌کند، ابراز امیدواری کرد: با رعایت قوانین و مقررات، نظم و اخوت بیشتر یک انتخابات خوب را داشته و در فضای اطمینان به پیش برویم.

سه روز پیش نیز عبدالهادی فقهی‌زاده، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست مدیران استانی اتحادیه‌های موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت سراسر کشور، بر روند برگزاری انتخابات سالم و باشکوه اتحادیه های تشکل ها و موسسات فرهنگی قرآن و عترت تاکید کرد و گفت: وظیفه همه ماست در نهایت اخوت و برادری ایمانی و با رعایت انصاف و عدالت، در برگزاری انتخابات سالم و باشکوه نقش‌آفرینی کنیم.

وی با تاکید بر به رسمیت شناختن دو اتحادیه موجود گفت: از نظر معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تا روز سوم مرداد سال جاری که روز برگزاری انتخابات اتحادیه کشوری تشکل ها و موسسات فرهنگی قرآن و عترت است، با هر دو اتحادیه موجود ( اتحادیه مؤسسات و اتحادیه تشکل‌های قرآنی) همکاری کامل ادامه خواهد داشت.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن اشاره به لزوم همکاری با اتحادیه‌های استانی توسط ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: انتظار می‌رود ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها نیز با همین رویکرد با هر دو اتحادیه تعامل و همکاری مناسب داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha