بستری بیماران کرونایی که دو ماه قبل از اوجگیری مجدد در بابل به حدود ۵۰ بیمار در مراکز درمانی کاهش یافته بود، بار دیگر به کانال افزایش برگشته و این رویه همچنان ادامه دارد و نسبت به دو ماه گذشته تعداد بستری های بیماران کرونایی در این شهرستان به ۶ برابر رسیده است.
هر چند در سه روز اخیر تعداد بستری بیماران مبتلا به کرونا و ترخیصیها از مراکز درمانی به هم نزدیک شده است اما آمار بستریها همچنان افزایشی است و این رویه ادامه دارد.
بر اساس آخرین آمار از دانشگاه علوم پزشکی بابل در ۲۴ ساعت گذشته ۳۶ بیمار کرونایی در مراکز درمانی بابل بستری شده اند که این آمار کل بستری های کرونایی بابل را به ۳۱۳ نفر رسانده است.
از سویی دیگر ۳۳ بیمار کرونایی نیز با حال عمومی مساعد از مراکز درمانی بابل در ۲۴ ساعت گذشته ترخیص شدند.
براساس آمار اعلام شده دانشگاه علوم پزشکی بابل بیماران کرونایی با حال نامساعد ۴۳ نفر در بخش مراقبت های ویژه مراکز درمانی بستری هستند.
محدودیت های اعلام شده کرونایی در ممنوعیت برگزاری جشن های عروسی و مراسم عزاداری، فعالیت باشگاههای ورزشی، استخرهای سرپوشیده، سینماها، سالنهای تئاتر و نمایش، موزهها و باغموزهها، آرایشگاههای زنانه و سالنهای زیبایی، مساجد و مصلیها به اجرا درآمد و برگزاری هرگونه مراسم اجتماعی، فرهنگی ، مذهبی و همایشها را ممنوع کرد در کنترل سرعت شیوع ویروس کرونا ناموفق بود.
حتی ممنوعیت فعالیت کافهها، قهوهخانهها و چایخانهها، مراکز تفریحی ، پارک ها و بوستان ها، برخی از بازارهای محلی و نظایر آن تا خروج شهرستان از وضعیت قرمز که از سوی فرمانداری اجرا شد نیز نتوانست تاکنون افزایش بستری بیماران کرونایی در بابل را به طور چشمگیری کاهش دهد.
فرهنگ استفاده از ماسک باید در جامعه نهادینه شود
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل به خبرنگار ایرنا گفت: در حال حاضر اساسیترین مطلبی که دوستاران سلامت مردم و کادر درمانی باید مد نظر داشته باشند نهادینه کردن فرهنگ استفاده از ماسک در جامعه است.
دکتر سید فرزاد جلالی افزود: امروز همه به این باور رسیدهاند که برای شکست این ویروس هیچ راهی بجز رعایت پروتکلهای بهداشتی وجود ندارد و به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست که در شرایط فعلی شهروندان بدون ماسک از منزل خارج شوند.
وی اظهار داشت: همه ما در چنین شرایطی مسئولیم که استفاده از ماسک و رعایت پروتکلهای بهداشتی را از خود و خانواده آغاز کنیم و این فرهنگ را در بین بستگان و کسانیکه از ما حرف شنوی دارند گسترش دهیم.
وی گفت: استفاده از ماسک ، رعایت فاصله گذاری یک و نیم متری و شستن حداقل ۲۰ ثانیه ای دست ها اثر بخشترین نسخه برای شکست ویروس کرونا می باشد.
وی افزود: زمانی که می توانیم این ویروس را شکست دهیم که شهروندان رعایت پروتکل های بهداشتی را یک امر واجب برای خود تلقی کنند و با حساسیت و دقت این امر را در جامعه تبلیغ کنند.
زنگ خطر ورود بیماری کووید ۱۹ به مازندران ۳۰ بهمن سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار مشکوک در بابل نواخته شد. بیماران شناسایی شده افرادی بودند که همزمان با شیوع کرونا در قم به آن شهرستان سفر داشتند.
دانشگاه علوم پزشکی بابل که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کند، شهرستان بیش از ۵۲۰ هزار نفری بابل را با هفت بیمارستان تحت پوشش دارد که از این تعداد پنج بیمارستان آیت الله روحانی و میناگر ، شهید بهشتی ، یحیی نژاد و امیرکلا از ابتدا برای پذیرش بیماران کرونایی اختصاص یافتند و همچنان هم پذیرش این بیماران در تمامی این بیمارستان ها ادامه دارد.
بستری بیماران کرونایی در بابل که از مدت یک ماه اخیر به کانال افزایشی برگشته است ، همچنان روند افزایشی را ادامه میدهد. از ۱۴ تیرماه که وضعیت قرمز کرونایی در بابل اعلام شد برای توقف روند افزایشی بستری بیماران کرونایی محدودیت هایی در شهرستان بابل اعمال شده است که تاکنون نتوانست روند افزایشی را متوقف و به کانال نزولی برگرداند.
نظر شما