سیما سادات لاری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار سلامت ایرنا درباره افزایش بازرسیها از واحدهای صنفی برای رعایت پروتکلهای بهداشتی بیان کرد: از ۲۲ تیر ماه تا سوم مرداد ماه ۱۳۹۹ میزان بازرسیها در زمینه اجرای پروتکلهای بهداشتی در واحدهای صنفی، صنعتی و کارگاهی در سراسر کشور با همت نیروهای بهداشتی تا ۲۱ درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: همچنین از ۲۲ تیر ماه تا ۳۱ تیر ماه ۱۳۹۹ تعداد هزار و ۷۱۴ مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی پس از دریافت اخطار در زمینه رعایت پروتکلهای بهداشتی، پلمب شدند. در این زمینه ۱۹ هزار و ۹۹۴ بازرسی مشترک نیز با همکاری سایر دستگاهها انجام شده است.
معاون وزیر بهداشت گفت: در استان تهران نیز در این بازه زمانی، ۲۳۵ مرکز پس از دریافت اخطار، پلمب شده و ۵۶۲ مورد بازرسی با همکاری سایر دستگاهها انجام شده است.
لاری اظهار کرد: این مراکز پلمب شده در سراسر کشور شامل باشگاههای ورزشی، مراکز عرضه مواد غذایی، تالارهای پذیرایی، کارگاههای قنادی، برخی شعبههای بانک، تالار بورس در برخی استانها، دفاتر پیشخوان، برخی نانواییها و سایر مراکز است.
سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: رعایت پروتکلهای بهداشتی از طرف اصناف در دوران شیوع ویروس کرونا اهمیت فراوانی دارد. از طرفی استفاده از ماسک، شستوشوی مداوم دستها و رعایت فاصله گذاری فیزیکی از طرف مردم نیز نباید فراموش شود. در حال حاضر بیماری کووید ۱۹ هیچ واکسن یا داروی اختصاصی ندارد و تنها راه مقابله با این ویروس، رعایت بهداشت و همین اصول سه گانه است.
نظر شما