امام جمعه اهل سنت خاش در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: تلاش برای حفظ سلامتی خود و اطرافیان و اقشار جامعه ریشه در قرآن کریم دارد و نباید جان خودمان را با بی تفاوتی به خطر بیندازیم.
مولوی محمدعلی شهنوازی گفت:وقتی با شرایط آسان شست و شوی دست،رعایت فاصله گذاری اجتماعی و ماسک زدن میشود با یک ویروس مرموز و ناشناخته مقابله کرد، بنابراین نباید برای خود و اطرافیان مان هزینه درمان بپردازیم.
امام جمعه مسجد جامع الخلیل اهل سنت خاش هم بیان کرد: پزشکان و کادر درمانی در ۶ ماه اخیر به صورت شبانه روزی کار و خدمت کرده و احتیاج به استراحت دارند بنابراین لازم است با استفاده از ماسک و رعایت پروتکلهای بهداشتی به فکر نجات جان خادمان بهداشتی و نجات جان سایر مردم باشیم.
مولوی محمدعثمان قلندرزهی ادامه داد: عاقلانهترین و کم هزینهترین درمان و پیشگیری از ویروسی کرونا استفاده از ماسک،رعایت فاصله گذاری اجتماعی و عمل کردن به توصیههای بهداشتی بوده که ریشه در دین اسلام دارند.
امام جمعه مسجد جامع حنفاء اهل سنت خاش گفت: وقتی که کعبه و نمازهای یومیه و جمعه به خاطر شیوع گسترده کرونا تعطیل میشوند بنابراین لازم است حضور خودمان را در بازار و مراکز تجمعی و شرکت در مراسمهای عزا و عروسی کاهش دهیم.
مولوی عبدالستار حسین زهی افزود: برای پدر و مادر و بستگان بسیار دشوار است که فرزندان خودشان را در بیماری ببینند و در نهایت به پزشکان و کادر درمان بگویند فرد متوفی ناشی از کرونا را به منزل ما نیاورید و خودتان او را دفن کنید.
امام جمعه مسجد جامع امام حسین(ع)خاش اظهارداشت: در کنار مقابله با بیماری کرونا باید به فکر برخورد با ویروس سارقان و اشرار و بر هم زنندگان نظم و امنیت شهر نیز باشیم.
مولوی عبدالواحد ریگی بیان کرد: همه دولتمردان، مسوولان و دلسوزان جامعه باید به فکر مقابله با مخلان نظم و امنیت باشند و در کنار آن نیز به نیازهای اقشار ضعیف و آسیب پذیر جامعه با اهدای ماسک و وسائل بهداشتی به سلامتی مردم نیازمند هم کمک کنند.
فرماندار خاش سیستان و بلوچستان نیز گفت: استفاده از ماسک باید فرهنگ سازی شود و همه شهروندان برای حفظ سلامت خود و اطرافیان شان باید از ماسک استفاده کنند.
صاحب گل صالحی اظهارداشت: متاسفانه تنها ۲ درصد از مردم خاش از ماسک استفاده میکنند که میطلبد در این راستا همگان احساس مسوولیت کنند تا جامعه از خطرات ویروس کرونا ایمن بماند.
وی ادامه داد: متاسفانه شرکت مردم در مراسمهای عزا و عروسی و تجمعات و بازار کاهش نیافته است.
فرماندار خاش تصریح کرد: از طریق تلفن و فضای مجازی میتوان احوال پدر و مادر و بستگان را جویا شد.
وی بیان کرد: بیمارستان خاش برای پذیرش بیماران کرونایی تنها ۲۵ تخت دارد و اگر شهروندان در ایام عید سعید قربان نکات بهداشتی را رعایت نکنند بعد از گذشت عید و انجام دید و بازدیدها شاهد روند رو به رشد و افزایشی کرونا خواهیم بود.
صالحی اظهارداشت: در همین چند ماه اخیر بهترین عالمان، افراد خدمتگذار و از سرمایههای ارزشمند اجتماعی را در سیستان و بلوچستان بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادیم بنابراین لازم است همگان به فکر زندگی با این ویروس خطرناک و مرموز باشند و با ماسک زدن و رعایت نکات بهداشتی جان خود و دیگران را حفظ کنند.
خاش از توابع سیستان و بلوچستان در ۱۸۵ کیلومتری زاهدان مرکز این استان و در مسیر ترانزیتی چابهار - میلک واقع شده است.
نظر شما