حمیدرضا سپهرینیا روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ملایر دارای ۶۴ باشگاه ورزشی است که ۵۲ باشگاه مشترک بین آقایان و بانوان و ۱۲ باشگاه مختص بانوان است که طبق دستورالعمل ستاد ملی مقابله با کرونا و رعایت پروتکلهای اجتماعی این باشگاهها تعطیل است.
وی افزود: با توجه به در نظر گرفتن تسهیلاتی برای جبران خسارتهای ناشی از ویروس کرونا، تاکنون سه باشگاه ورزشی ملایر دارای بیمه موفق به دریافت این تسهیلات شده و به بانک عامل معرفی شدهاند.
سرپرست اداره ورزش و جوانان ملایر ادامه داد: در تلاش هستیم تا سایر باشگاههای ورزشی نیز بتوانند از این تسهیلات استفاده کنند و از این طریق بخشی از ضرر و زیان آنها جبران شود.
سپهرینیا با اشاره به پلمب سه باشگاه ورزشی متخلف طی روزهای گذشته بیان کرد: ویروس کرونا علاوه بر تعطیلی اماکن ورزشی، به ورزش قهرمانی حرفهای خسارت زد.
وی کمبود اعتبارات را مشکل عمده حوزه ورزش و جوانان این شهرستان عنوان کرد و افزود: همچنان برای پویایی و توسعه ورزش و جوانان این شهرستان نیازمند حمایت مسوولان، نمایندگان مجلس و خیران هستیم.
سرپرست اداره ورزش و جوانان ملایر گفت: در حال حاضر ۱۴ طرح ورزشی نیمهکاره همچون ورزشگاه پنج هزار نفری، استخر سرپوشیده آزادی، سالن ورزشی توچغاز، زمین چمن مصنوعی ازندریان، استخر سامن و سالن باستانی مجموعه ورزشی آزادی داریم که نیازمند جذب اعتبارات برای تکمیل هستند.
سپهرینیا یادآور شد: مرحله نخست ورزشگاه پنج هزار نفری ملایر شامل اجرای سکو، چمن مصنوعی، پیست تارتان، دکل روشنایی، تابلوی اسکوربرد و نصب صندلیهای ورزشگاه، پارکینگ و فضای سبز به طور کامل اجرا شده است و در صورت اختصاص ۲.۵ میلیارد تومان اعتبار بهرهبرداری میشود.
وی تاکید کرد: متاسفانه استخر سامن که بین ۲۰ تا ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، از اعتبارات ملی و استانی خارج شد و در حال پیگیری هستیم تا بتوانیم اعتبار این مجموعه ورزشی را که نیمهکاره رها شده است، دوباره به جریان بیفتد.
سرپرست اداره ورزش و جوانان ملایر گفت: هفته دولت امسال سالن ورزشی ینگیکند افتتاح میشود و سالن ورزشی کهکدان نیز با ۵۰ میلیون تومان تکمیل و قرار است با همکاری شهرداری ملایر دیوارکشی مجموعه ورزشی بانوان کوثر با یک میلیارد تومان اعتبار انجام شود.
سپهرینیا سرانه ورزشی این شهرستان را ۵۴.۳۱ سانتی مترمربع عنوان و بیان کرد: در صورت بهرهبرداری از طرحهای ورزشی در دست اقدام، این میزان سرانه افزایش خواهد یافت.
وی ادامه داد: هم اکنون یک میلیارد تومان به دستگاههای خدمات رسان بدهی داریم که توان پرداخت این رقم بدهی را نداریم و چنانچه به حوزه ورزش ملایر کمک نشود، آسیب جدی خواهد دید.
سرپرست اداره ورزش و جوانان ملایر تاکید کرد: برای جبران برخی کمبودها به دلیل تنگناهای مالی، با دستگاههای اجرایی همچون سپاه ناحیه ملایر و شهرداری، خیران و شرکتهای بزرگ تولیدکننده وارد مذاکره شدیم تا بتوانیم حامی و اسپانسر بیشتری برای حوزه ورزش و جوانان جذب کنیم.
سپهرینیا افزود: در این راستا شهرداری ملایر برای تکمیل و آسفالت پیست اسکیت سرعت جاده سلامت، دیوارکشی مجموعه ورزشی بانوان، حمایت از رشتههای ورزشی پایه، ورزشهای همگانی و محلات، ایجاد ایستگاه دوچرخهسواری در مجموعه بام ملایر، ایجاد فضای سبز کوهپایهای، احیای باغ حاج نظر و تبدیل آن به پارک بانوان و توسعه ایستگاههای ورزش صبحگاهی اعلام آمادگی کرد.
وی بیان کرد: با بسیج و سپاه ناحیه ملایر نیز تفاهمنامه همکاری امضا کردیم تا بتوانیم از ظرفیت پایگاههای مقاومت بسیج برای کاهش آسیبهای اجتماعی و امکانات و فضاهای ورزشی سپاه به صورت مشترک استفاده کنیم.
سرپرست اداره ورزش و جوانان ملایر با اشاره به توسعه خانه ورزش روستایی گفت: در حال حاضر حدود ۱۲ خانه ورزش روستایی در سطح شهرستان فعال است و در صدد هستیم امسال پنج روستا را نیز به خانه ورزش مجهز کنیم.
سپهرینیا یادآور شد: یازده برنامه راهبردی در حوزه ورزش این شهرستان تدوین شده است و طبق تاکید استاندار همدان به دنبال جذب اسپانسر برای کشتی ملایر هستیم.
شهرستان ملایر بیش از ۹ هزار ورزشکار سازمان یافته دارد.
نظر شما