فرماندار تکاب روز دوشنبه در آیین کلنگزنی مدرسه ۶ کلاسه محله "قرهناو" تکاب افزود: این طرحهای مدرسهسازی شامل مدرسه ۶ کلاسه کوی گلستان شهر تکاب و سه باب مدرسه سه کلاسه در روستاهای "چپدره"، "آی قلعهسی" و "قرهبلاغ" است که در مجموع در زمینهایی به مساحت ۹ هزار و ۵۰۰ مترمربع با زیربنای ۲ هزار مترمربع احداث خواهدشد.
محمود زمانی بیان کرد: برای احداث این تعداد کلاس درس ۲۸ میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی و ۱۲ میلیارد ریال نیز از محل کمکها و مشارکت خیّران مدرسهساز هزینه خواهدشد.
وی با قدردانی از مشارکت خیّران مدرسه ساز در توسعه فضاهای آموزشی اظهار داشت: مدرسه ۶ کلاسه محله قره ناو تکاب در راستای برقراری عدالت در فضاهای آموزشی در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع و زیربنای یکهزار و ۷۰۰ مترمربع با ۲۰ میلیارد ریال اعتبار از جمله کمک پنج میلیارد ریال یک خانواده خیّر مدرسهساز ساخته خواهدشد.
وی ادامه داد: با تلاش ها و اقداماتی که در چند سال اخیر در زمینه مدرسهسازی انجام شده، استاندارد سرانه فضای آموزشی در تکاب ۶.۲ مترمربع رسیده که از میانگین استانی چهار دهم مترمربع بالاتر است.
وی اضافه کرد: با نگاه ویژه استاندار آذربایجان غربی و پیگیری های نماینده مردم تکاب و شاهیندژ در مجلس شورای اسلامی، اعتبارات عمرانی تکاب در سال جاری از ۲.۵ درصد به ۴.۶ درصد بر اساس شاخص سهم جمعیتی شهرستان افزایش یافته که ۵۰ میلیارد ریال در فصل آموزش های عمومی به احداث و تکمیل طرح های مدرسه سازی این شهرستان اختصاص یافته است.
فرماندار تکاب گفت: هم اینک ۵۹ کلاس درس در مناطق شهری و روستایی تکاب با ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار درحال احداث است که ۳۰ درصد از هزینه ساخت این تعداد کلاس درس توسط خیّران مدرسه ساز این شهرستان تعهد شدهاست.
نماینده مردم شاهیندژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با بیان اینکه همه ما مدیون زحمات معلمان و مجموعه آموزش و پرورش هستیم گفت: اقدام آموزش و پرورش در تحقق عدالت اجتماعی در امر مدرسه سازی و توسعه فضاهای آموزشی در مناطق مختلف شهر تکاب ستودنی است.
"حسن همتی" افزود: در کتار توجه و رسیدگی به وضعیت جاده ها، حوزه بهداشت و درمان، گازرسانی و توسعه عمرانی تکاب باید اولویت توسعه این شهرستان بر محور آموزش و پرورش باشد.
وی بیان کرد: تکاب و شاهیندژ شهرهای چند قومیتی هستند و لازم است با توجه به منویات مقام معظم رهبری بدون هرگونه تفاوت قائل شدن عدالت اجتماعی در همه حوزهها از جمله موضوع مدرسهسازی بهطور حتم لحاظ شود.
وی با بیان اینکه کمبود اعتبارات دولتی در کشور تاکنون خوب مدیریت شده اظهارداشت: با وجود تحریم های ظالمانه، مشکلات اقتصادی فراوان و کمبود منابع مالی اما اعتبارات دولتی مناسبی برای توسعه به ویژه در بخش آموزش و پرورش درنظرگرفته شده است.
معاون مشارکت های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجانغربی نیز در این مراسم گفت: افزایش میزان مشارکت خیران مدرسه ساز در تکاب نشانه ای از فرهنگ اصیل و غنی اهالی این شهرستان است.
الهام حاجی پور افزود: هم اینک تنها ۲ مدرسه کانکسی در تکاب وجود دارد که با تکمیل طرحهای مدرسه سازی در حال اجرا این مدارس نیز برچیده خواهدشد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر طرح مدرسه سازی آجر به آجر در بخش مدرسه سازی آذربایجانغربی اجرا میشود، اظهار داشت: تا پایان امسال سامانه گرمایشی تمام مدارس استان استانداردسازی خواهدشد.
مجمع خیران مدرسهساز تکاب از سال ۱۳۷۶ تاسیس شده و تاکنون بیش از ۲۱۵ کلاس درس با مشارکت خیّران در این شهرستان احداث شده است.
تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده و دارای ۱۳ هزار دانشآموز است که در ۲۰۰ واحد آموزشی مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما