۵۵۳ هزار و ۱۱۹ دانش‌آموز برای سنجش سلامت نوبت‌دهی شدند

تهران- ایرنا- رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: تا امروز بیش از ۵۵۳ هزار و ۱۱۹ نفر برای انجام طرح سنجش نوبت دهی شده و بیش از ۱۶۷ هزار و ۷۸۰ نفر در این طرح مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

سیدجواد حسینی روز دوشنبه در جریان بازدید از خبرگزاری ایرنا و دیدار با دکتر محمدرضا نوروزپور مدیرعامل این سازمان در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: طرح سنجش سلامت و آمادگی جسمانی دانش‌آموزان از سال ۱۳۷۳ آغاز شده است. در آن دوره با وجود اینکه دانش‌آموزان از بدو ورود مورد ارزیابی سنجش قرار می گرفتند اما تنها یک و نیم درصد پوشش داشت.

پوشش ۹۹ درصدی طرح سنجش

وی عنوان کرد: میزان پوشش سطح سنجش در سال گذشته ۹۷ و شش دهم درصد بوده است و امسال با وجود شرایط شیوع ویروس کرونا پوشش ۹۹ درصدی طرح سنجش پیش‌بینی می‌شود.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی خاطرنشان کرد: پوشش ۹۹ درصدی طرح سنجش نزدیک به یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر را دربرمی‌گیرد که باید در این طرح مورد ارزیابی قرار گیرند.

۱۳ اقدام برای بهبود اجرای طرح سنجش

حسینی همچنین درباره اقدامات انجام شده برای طرح سنجش و سلامت جسمانی اظهار داشت: امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا ۱۳ اقدام در این حوزه انجام شده و به طور مثال برای حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی ۲۰۰ پایگاه برای ارزیابی دانش آموزان درنظرگرفته شده است.

وی افزود: همچنین زمان نوبت‌دهی برای سنجش دانش آموزان طولانی تر شده است؛ در سال‌های گذشته هر پایگاه به طور میانگین روزانه ۴۰ نفر را پذیرش می کرد اما امسال به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی این عدد به ۲۰ نفر کاهش یافت.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: به منظور جلوگیری از تراکم جمعیت شیفت مقابل انجام شد، همچنین معاینه دهان، دندان و پوست نیز که باید توسط مراقب بهداشت از نزدیک صورت می‌گرفت، حذف شد و در حال حاضر تنها معاینه بینایی، شنوایی و هوش تحصیلی انجام می‌شود.

شیفت مقابل را برای جلوگیری از تراکم به وجود آوردیم، معاینه دهان و دندان و پوست را که باید از نزدیک توسط مراقب بهداشت صورت می‌گرفت، حذف کردیم. الان فقط معاینه بینایی، شنوایی و هوش تحصیلی انجام می شود.

ماموریت‌های آموزش و پرورش در شیوع کرونا تعطیل نشد

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور اظهار داشت: زندگی با زیست بوم کرونا تمام ابعاد جامعه را با مشکل مواجه کرده است، طرح‌های مربوط به آموزش و پرورش نیز در این شرایط دچار تغییراتی شده است.

وی ادامه داد: سازمان آموزش و پرورش با روش پساکرونا برنامه ریزی ‌می‌کند، در این شیوه برنامه‌ها برای شرایط پسین ناپایدار طراحی می‌شود. آموزش و پرورش معتقد است که هیچ یک از ماموریت‌های سازمان در شرایط شیوع ویروس کرونا هم نباید تعطیل شود.

آموزش و پرورش در شرایط شیوع ویروس کرونا سناریوهای مختلفی را پیش‌بینی کرد که ماموریت‌های خود را انجام دهد تا اگر شرایط پایداری خود را از دست داد، متناسب با شرایط جدید آمادگی انجام کارها وجود داشته باشد. بنابراین در شرایط شیوع کرونا تمام ماموریت‌های آموزش و پرورش از جمله طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی صورت گرفت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha