«منصور درجاتی» روز سهشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: با وجود اینکه امسال جزو سالهای پرمصرف برای استان و شهر تهران است ولی با همت و پیگیری شرکت آب و فاضلاب استان و همچنین شرکت آب منطقهای تهران، کیفیت آب پایین نیامده است.
به گفته وی این کیفیت مورد تایید سازمان بهداشت جهانی است زیرا دستگاههای پایش آب استان تهران جزو دستگاههای پرکاربرد در سطح دنیا توسط کشورهای توسعهیافته به شمار میرود و هر نوع مشکلی در آب را شناسایی میکند.
مدیرکل بحران استان تهران درباره تشکیل جلسه اضطراری ستاد بحران کارگروه شبکه توزیع آب استان تهران نیز گفت: روز گذشته، دوشنبه نشستی با شبکه توزیع برگزار و میزان مصرف و محل تامین آن مورد بررسی قرار گرفت.
به گفته «درجاتی» در مسیر توزیع و تصفیه نیز پایش کیفی انجام میشود و سیستمهای کنترلی با دقت کنترل میکنند که آیا با افزایش مصرف آب در تهران کیفیت پایین میآید یا خیر و این موضوع به خوبی بررسی میشود.
وی با اشاره به اینکه کمیته بهرهبرداری از ابتدای سال ۱۳۹۸ در مدیریت بحران ذیل ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان تهران کار خود را آغاز کرده و به صورت دورهای جلسه تشکیل میدهد، افزود: این کمیته با هدف پایش حجم ذخیره سدهای تامینکننده و سلامت کیفیت آب شرب استان تهران تشکیل شد.
مدیرکل بحران استان تهران درباره نتایج حاصل از پایشها نیز بیان کرد: آب مصرفی تهران از کیفیت مطلوبی برخوردار است و برخی نقاط که گاهی دچار چالشهایی شده، نقاطی است که آب سطحی آن در برخی موارد کم و زیاد شده و مجبور شدهاند از آب زیرزمینی بیشتر استفاده کنند و این آب زیرزمینی ممکن است کیفیت را به میزان ناچیزی پایین بیاورد؛ با این حال کیفیت از سطح استاندارد بهداشت جهانی پایینتر نیامده است.
به گزارش ایرنا به نقل از مدیران آبفای استان تهران، با وجود افزایش مصرف بیسابقه آب، آبرسانی به صورت پایدار ادامه دارد و ۶۵ آزمایشگاه در استان تهران به صورت مستمر کیفیت آب را بررسی میکند.
نظر شما