مدیرکل فنیوحرفهای چهارمحال و بختیاری در حاشیه این آیین در نشست با نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش آموزشهای مهارتی در راستای رونق اشتغال و رفع بیکاری در استان اظهار داشت: آموزشهای مهارتی در استان متناسب با اسناد بالادستی نظیر سند آمایش سرزمین و سند چشمانداز توسعه استان تدوین شده است.
فرانک کبیری، کمک به تکمیل زنجیره تولید در استان را از مهمترین اهداف این نهاد برشمرد و گفت: با مذاکراتی که با اتاق بازرگانی و واحدهای تولیدی استان داشتهایم تلاش شده تا متناسب با نیاز نیروی انسانی این واحدها، نیروی کارگر ماهر و در سطوح مهندسی آموزش دهیم.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین برنامههای این نهاد شکوفایی مهارتهای صنعت جوش در شهر هفشجان است تا از این طریق بتوان این شهر را به یک برند ملی و بینالمللی تبدیل کرد.
مدیرکل فنیوحرفهای چهارمحال و بختیاری در ادامه با بیان اینکه ۸۰ درصد مهارتآموزان استان، دانشجویان هستند، افزود: در تلاش برای توسعه مرکز مدیریت مهارتآموزی و مشاوره شغلی دانشجویان هستیم.
کبیری تصریح کرد: ارتقای مهارتهای آموزشی در زمینه بادام سامان، نمد شهرکرد، قفلسازی چالشتر و پرورش مار به منظور بهرهگیری از زهر آن در فعالیتهای پژوهشی نیز در دستورکار قرار دارد.
وی با اشاره به انعقاد هشت تفاهمنامه با نهادهای مختلف در راستای توسعه مهارتهای آموزشی در استان، خاطرنشان کرد: علاوهبر آن تلاش شده تا در کنار این فعالیتها، درآمدزایی برای این نهاد را پیگیری کنیم.
نظر شما