بهروز حصاری روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به گسترش ویروس کرونا، طبق اعلام رسمی ستاد مبارزه با کرونا استان البرز، واحد های صنفی مکلف هستند تمام پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.
وی خاطرنشان کرد:طی یک ماه گذشته نظارت بر فعالیت نانوایی ها تشدید شده و ۱۵۰ نانوایی بازرسی، هفت مورد پلمب و برای ۲۳ نانوایی متخلف برگ جریمه صادر شد.
حصاری خاطرنشان کرد که همچنین طی این مدت ۴۰ تالار پذیرایی توسط کارشناسان اتاق اصناف، بهداشت و اماکن نیروی انتظامی بازرسی شد که برای ۱۵ تالار اخطار پلمب صادر و ۱۰ تالار نیز پلمب شد.
رییس اتاق اصناف البرز یادآورشد که همه باید برای شکست زنجیره ویروس کرونا همکاری کنند و با توجه به این شرایط چنانچه دستور توقف فعالیت و یا محدودیت واحدصنفی توسط ستاد کرونا صادر می شود همه باید مکلف به اجرای آن باشند.
حصاری خاطرنشان کرد: روزانه بیش از ۱۰۰ بازرس از اتحادیه های مختلف واحدهای صنفی را بازدید و تخلفات را بررسی می کنند.
بیش از ۱۲۰ هزار واحد صنفی در استان البرز فعال است.
نظر شما