به گزارش ایرنا، مهدی صمیمیان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: دهیاری ها بر اساس شاخصهایی مانند درآمد، وسعت، جمعیت، مرکزیت، دهستان یا بخش و دارابودن ظرفیت های گردشگری روستا به درجات ۱ تا ۶ تقسیم شدند.
وی ادامه داد: درجه ۶ نشان از عملکرد مطلوب دهیاریها است که در زمان حاضر دهیاریهای ۱۵ روستای استان سمنان رتبه ۶ و دهیاریهای ۱۸ روستای استان رتبه پنج را کسب کردند.
صمیمیان یادآور شد: دهیاران روستاهای قلعه نوخرقان، میقان و خیج بخش بسطام در شهرستان شاهرود، دهیاری روستای مهماندوست در دهستان دامنکوه شهرستان دامغان، دهیاری روستای خیرآباد و اعلاء در شهرستان سمنان در درجهبندی رتبه ششم را از آن خود کردند.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان خاطرنشان کرد: دهیاری روستای فولاد محله در شهرستان مهدیشهر، دهیاری روستاهای فرومد، بکران، حسین آباد کالپوش، رضوان، نامنیک و نردین در شهرستان میامی و دهیاری روستای لاسجرد و افتر در شهرستان سرخه نیز درجه ۶ را کسب کردند.
وی بیان کرد: سمنان از جمله استانهایی است که تمام دهیاریهای آن درجهبندی شدند و بر این اساس ۱۳ درصد دهیاریهای استان دارای درجه پنج و ۶ و بقیه روستاها دارای دهیاری استان رتبه پایینتر کسب کردند.
صمیمیان با بیان اینکه درجهبندی دهیاریها در ساماندهی و نظامبخشی به ساختار تشکیلاتی دهیاریها موثر است، افزود: استانداری در مرحله نخست درجهبندی دهیاریها را بر اساس شاخصهای تعیین شده انجام میدهد و پس از تایید نتیجه درجهبندی در کمیسیون تعیین درجه دهیاریهای استان، درجه دهیاریها برای بررسی و تایید نهایی در کمیسیون ملی تعیین درجه دهیاریها، به معاونت امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور ارسال میشود.
وی تصریح کرد: اکنون درجه بندی دهیاریها فقط روی حقوق آنها تاثیرگذار است.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان گفت: با ابلاغ دستورالعملهای سازمان دهیاریها، درجهبندی دهیاریها در تعداد نیروها تاثیرگذار خواهد بود.
۴۶ هزار خانوار با جمعیت ۱۴۲ هزار تن در بیش از ۵۴۹ روستای استان سمنان زندگی می کنند. سمنان دارای ۳۰۸ روستای برخوردار از شورای اسلامی است و ۲۵۷ روستای استان هم دهیاری دارد.
نظر شما