محمدعلی ربانی روز سهشنبه در هماندیشی مجازی پیرامون ویژهبرنامههای بینالمللی کنگره امام سجاد(ع) اظهارداشت: بینالمللی سازی پیام اهل بیت و صحیفه سجادیه از سوی شورای سیاستگذاری کنگره با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی رویکردی ضروری است.
وی ادامه داد: شاید یکی از نواقص کار ما در گذشته این بود که معارف اهل بیت(ع) را ویژه گفتمان قالب جامعه شیعیان عرضه میکردیم اما شرایط امروز دنیا ما را ملزم میکند که بتوانیم این معارف را در حد استانداردهای بینالمللی تعریف کنیم.
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو ادامه داد: تطبیق معارف و نیازهای بشر امروز میتواند در قالب کار پژوهشی، میان نهادهای دانشگاهی ایران و سایر کشورها در قالب برنامههای جانبی این کنگره ارایه شود.
ربانی با اشاره به اینکه شبه قاره هند پایگاه تشیع است و میتوان از این ظریت برای انتقال معارف استفاده کرد، گفت: در واقع شکل گیری گفتوگوی های دروندینی با بهره گیری از معارف آن حضرت اقدامی موثر در شرایط کنونی محسوب میشود.
وی اضافه کرد: در شبه قاره و به ویژه هند همچنین با تکثر ادیان و اقوام مختلف هستیم، در چنین فضایی میتوان صحیفه سجادیه را محوری برای کار مشترک با پیروان ادیان در این کشور قرار داد، کشوری که علاوه بر هندوها، مسلمانان شیعه و سنی مذهب فراوانی با گرایشات عرفانی و مذهبی مختلف حضور دارند.
هماندیشی مجازی پیرامون ویژهبرنامههای بینالمللی کنگره امام سجاد(ع) که با حضور مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس ستاد فهمای کشور، دبیر کنگره و رایزنان فرهنگی کشورهایی نظیر الجزایر، لبنان، ژاپن، عراق، ترکمنستان، سوریه، تایلند، هند و عمان برگزار شد.
کنگره بینالمللی امام سجاد(ع) با هدف نشر معارف و سیره آن حضرت از ۱۲ تا ۲۵ محرم در هرمزگان برگزار میشود.
نظر شما