به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ طی سه سال و نیمی که در کاخ سفید به سربرده شاهد بحران هایی بوده که بطور مستقیم برخاسته از جانب وی نبوده اند اما اکنون سوءمدیریت وی در کنترل شیوع ویروس کرونا و پیامدهایی که این اپیدمی در آمریکا برای وی به بار آورده، نه تنها فشارها را بر وی افزوده بلکه اندک اندک با ریزش شمار هواداران و رای دهندگان خود نیز مواجه است.
ترامپ که تا پیش از ماه فوریه(اسفند) و اعلام نخستین موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و مرگ و میر ناشی از این بیماری، اقتصاد و اشتغل در آمریکا را نقطه قوت خود در پیروزی سهل و دوباره در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا، می پنداشت، حال تمامی این محاسبات برای وی برهم خورده است.
سوءمدیریت بخش های مختلف دولت ترامپ
از سوی کارشناسان و تحلیلگران مسائل آمریکا، سوء مدیریت دونالد ترامپ بعنوان رئیس جمهوری این کشور و نبود هماهنگی بین بخشهای مختلف دولتی منجر شده است تا ویروس کرونا در آمریکا در واقع از کنترل خارج شود، آن چنان که شمار مبتلایان به این ویروس تا هشتم مرداد ماه به بیش از چهار میلیون و ۴۹۰ هزار نفر و جان باختگان آن نیز از مرز ۱۵۲ هزار نفر گذشته است.
درحالی که کارشناسان بر لزوم گسترده آزمایش کرونا از شهروندان آمریکایی دارند، دونالد ترامپ به این علت که شمار مبتلایان به این ویروس درآمریکا بسیار زیاد اعلام خواهد شد، به انجام آن مخالفت می کند.
جهش ۲۵ درصدی مبتلایان به کرونا
اصرار ترامپ در بازگشایی آمریکا و گشودن اماکن عمومی و کسب و کار در این کشور علی رغم مخالفت کارشناسان بهداشت و درمان، منجر شد که اندک زمانی پس از بازشدن و برگزاری نخستین همایش انتخاباتی خود در شهر اوکلاهما که تجمع کنندگان بدون رعایت اصول بهداشتی در آن شرکت کرده بودند، آمارها به یکباره جهش ۲۵ درصدی مبتلایان جدید به ویروس کرونا را ثبت کردند.
بی توجهی و نادیده گرفتن اصول بهداشتی از جانب رئیس جمهوری آمریکا و همچنین گفتههای متناقض و دروغ ترامپ باعث بدبینی بسیاری از شهروندان آمریکایی از جمله هوادران وی شد، بطوریکه در نظرسنجی که توسط خبرگزاری رویترز بین ۲۲ تا ۲۳ماه ژوئن(خرداد) به عمل آمد نشان داد که تنها ۳۷ درصد از آمریکایی ها از نحوه مقابله ترامپ با همه گیری ویروس کرونا ابراز رضایت کرده اند که این پائینترین میزان از قبولی عملکرد رئیس جمهوری آمریکا در این زمینه به شمار می رود.
همه گیری ویروس کرونا که اکنون منجر به بیکاری فزاینده انجامیده و اقتصاد آمریکا را با خطر رکود مواجه است؛ چالشی است که اکنون دست به گریبان دونالد ترامپ برای پیروزی دوباره در انتخابات پیش رو به شمار می رود.
ویروس کرونا باعث شد تا نرخ بیکاری در ماه آوریل(اردیبهشت) ۱۴.۷ (چهارده و هفت دهم) درصد که بالاترین نرخ بیکاری در سال جاری میلادی به شمار می رود، برسد، این درحالی بود که به گزارش شبکه خبری «سی. ان. بی. سی» آمریکا طی این مدت بیش از یک میلیون و هشتصدهزار نفر فرد بیکار در هرهفته را تجربه کرده است. اکثر کارشناسان و تحلیلگران بطور اتفاق بر این باورند که اندک رئیس جمهوری در آمریکا وجود داشته که در دوران رکود اقتصادی توانسته باشد برای بار دوم پیروز انتخابات شود، بخصوص آنکه همه گیری ویروس کرونا در آمریکا همچنان در حال وخیم تر شدن است و امیدی به بازشدن اقتصاد آمریکا در آینده ای نزدیک نمی رود.
نظر شما