به گزارش ایرنا، کامیل کریمیان روز چهارشنبه در جلسە امنیتی و اجتماعی پیشگیری و مقابله با کرونا اظهار داشت: نادیده گرفتن تلاش های کادر پزشکی و مجموعه ستاد کرونای شهرستان سقز، اجحاف است و باید قدردان زحمات آنان باشیم.
فرماندار ویژه سقز با بیان اینکه به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا، نماز عید سعید قربان در سقز برگزار نخواهد شد افزود: همچنان له منظور تداوم کنترل شیوع ویروس کرونا بازرسی از اصناف و بازاریان و ادارات در راستای اجرای پروتکل های بهداشتی تداوم دارد.
انور بهرامی، مدیر شبکه بهداشت و درمان سقز نیز با بیان اینکه در حال حاضر ۱٦ نفر در بیمارستان، بستری هستند، گفت: با همکاری و همراهی شهروندان و دستگاههای اجرایی، موج دوم کرونا کنترل شده و آمارها دلگرم کننده است.
وریا نعمانی، سرپرست شهرداری سقز نیز در این نشست گفت: دفن بهداشتی فوت شدگان بر اساس آخرین دستورالعمل و پروتکل های بهداشتی انجام میشود و سشت و شوی این اموات در غسالخانه مجزا انجام میشود.
بنا بر آخرین آمار اعلام شده تا ظهر امروز (هشتم امردادماه ۹۹) تاکنون ۲۹۸ هزار و ۹۰۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۱۹۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان این بیماری به ۱۶ هزار و ۳۴۳ نفر رسید،
آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای ستونی برای اشتغال هستند
مسوول انجمن صنفی آموزشگاه های آزاد کردستان در نشست خبری با خبرنگاران سقز گفت: آموزشگاههای آزاد فنی و حرفه ای کار آفرین و آموزش های مهارتی چون ستونی اساسی برای اشتغال هستند.
محمد یاسینی اظهار داشت: سازمانهای دولتی و اصناف از این ظرفیت های اشتغال زایی در مراکز آموزشهای آزاد فنی و حرفهای بیشتر حمایت کنند.
وی با اشاره به تعطیلی آموزشگاه ها به دلیل شیوع ویروس کرونا در شش ماه گذشته افزود: انتظار داریم دولت، استانداری و فرمانداری و دستگاه های اجرایی استان بیشتر از این از آموزشگاه ها حمایت کنند.
موجودیت آموزشگاه های سقز در معرض خطر است
مسوول انجمن صنفی آموزشگاه های آزاد سقز نیز با تشریح فعالیت های آموزشی۱۱ آموزشگاه فنی و حرفه ای سقز از جمله، مراقبت و زیبایی، فناوری اطلاعات، خدمات تغذیه ای، امور زراعی و گیاهان دارویی، وجود قانون های دست و پاگیر و عدم حمایت های دولتی را از مشکلات بر سر راه این آموزشگاهها اعلام کرد.
ایوب ابراهیمی افزود: فرایند و روند اشتغال در کشور معیوب است زیرا بیشتر افرادی که خواهان شغل هستند، دارای مهارت کافی نیستند.
وی با بیان اینکه تنها داشتن مدرک دانشگاهی برای اشتغال کافی نیست، عنوان کرد: کسب مهارت های فنی و حرفه ای توسط افراد علاقمند برای ورود به بازار کار لازم است.
این کارآفرین سقزی با اشاره به تغییرات سریع فناوری و حرکت کشور به سمت فناوری های نوین در امور اداری، تاکید کرد: دولت برای موفقیت بیشتر در حوزه دولت الکترونیک، نیازمند استفاده از بخش خصوصی است.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای سقز نیز اظهار داشت: برگزاری دوره های مهارتی، تولید استانداردهای آموزشی و سنجش و ارزیابی نیروی کار از وظایف اصلی این سازمان است.
کاوه احمد زاده با بیان اینکه سال گذشته ۵۲۹ هزار نفر ساعت از آموزش های این سازمان در شهرستان بهره مند شدند یادآور شد: رویکرد جدید این سازمان را گسترش فعالیت در دانشگاه ها و تاسیس مدیریت مراکز مهارتی و شغلی، آموزش دوگانه و مهارت آموزشی ویژه و عقد تفاهم نامه با سازمانها برای آموزش نیروها است.
وی خواستار اختصاص اعتبار ویژه برای اتمام ساختمان مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره ۲ شد و یادآور شد: این ساختمان دارای پیشرفت فیزیکی ۵۶ درصدی است که از سال ۹۴ به دلیل کمبود اعتبار، ساخت آن متوقف شده است.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما