حجت الاسلام علی پرهیزگار روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از این وقف ها شامل چهار قطعه زمین در حاشیه کمربندی جدید است که توسط والدین شهید محمد قاسمیان برای حوزه علمیه شهر وقف شده است.
وی افزود: وقف دیگر نیز زمینی به مساحت سه هزار مترمربع است که از سوی والدین شهید خداپناهی، برای احداث ساختمان جدید حوزه علمیه خواهران شیروان به ثبت رسیده است.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه شیروان گفت: امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا و مشکلات و تنگناهای اقتصادی، مردم رغبت کمی به وقف داشته اند و تا پیش از این هیچ وقفی در این شهرستان ثبت نشده بود.
حجت الاسلام پرهیزگار اظهار داشت: این در حالی است که در مدت مشابه پارسال ۱۲ وقف به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در این شهرستان به ثبت رسیده بود که عمدتا شامل باغ، زمین زراعی، زمین مسکونی و منزل بود.
شهرستان شیروان ۹۴۳ مورد موقوفه، ۶۱ بقعه متبرکه و بیش از سه هزار رقبه در نواحی شهری و روستایی دارد.
آغاز ساخت ساختمان جدید حوزه علمیه بانوان شیروان
عملیات اجرایی ساخت ساختمان جدید حوزه علمیه بانوان شیروان، روز جمعه با حضور امام جمعه، معاون فرماندار، شماری از مسوولان، مردم و واقفان آغاز شد.
زمین این مرکز حوزوی توسط خانواده شهید خداپناهی وقف شده و به گفته امام جمعه شیروان، ساختمان آن در ۲ طبقه و زیربنای هزارمتر مربع ساخته می شود که ۱۰ میلیارد ریال هزینه ساخت آن را یک خیر کمک کرده و مابقی با جذب کمک های مردمی انجام خواهد شد.
حجت الاسلام حسین تکمیلی با اشاره به فضای کوچک و محقر حوزه کنونی خواهران در شیروان که تنها ظرفیت پذیرش ۱۰۰ نفر را دارد، افزود: ساختمان جدید قابلیت پذیرش ۴۰۰ طلبه را خواهد داشت که علاوه بر آموزش های عمومی برای سطوح عالی حوزه علمیه در اختیار خواهران قرار خواهد گرفت.
از ابتدای تاسیس حوزه علمیه شیروان در سال ۷۲ تاکنون بیش از ۱۷۰ طلبه خواهر دانشآموخته شده اند.
هم اکنون مدرسه علمیه آیت الله حکیم شیروان با قریب به ۱۳۰ طلبه و ۱۵ استاد، رتبه نخست آموزشی را در بین مدارس علمیه خراسان شمالی دارد و در سطح خراسان بزرگ هم جزو ۱۰ مدرسه علمیه برتر است.
شهرستان شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما