به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، سیاوش ملکی فر روز یکشنبه در ادامه «رویداد مجازی معرفی نیازهای فناورانه کشاورزی و صنایع وابسته» دربا صندوق نوآوری وشکوفایی افزود: برخی تصور میکنند اعطای وام و تسهیلات کم بهره از وظایف اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی است که تصور درستی نیست، هدف اصلی این صندوق ایجاد زمینهای برای شرکتهای دانش بنیان به منظور بهره برداری از تسهیلات تعریف شده است.
وی با بیان این که این صندوق اهداف مختلفی برای برگزاری این رویدادهای فناورانه دارد، خاطرنشان کرد: تزریق فناوریهای پیشرفته، تقویت روحیه خودباروی، ایجاد اشتغال پایدار و توسعه بازار، جلوگیری از خروج ارز و تامین نیازهای فناورانه از جمله اهداف ما برای برگزاری این رویدادها است.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی به بیان ابزارهای حمایتهای این صندوق برای تامین مالی شرکتهای دانش بنیان پرداخت و ادامه داد: پس از برگزاری این رویدادها ما شرکتهای صنعتی و دانش بنیان را تنها نخواهیم گذاشت بلکه تسهیلاتی را برای طرفهای متقاضی و عرضه فناوری تعریف کردهایم که در اختیار آنها قرار میدهیم.
ملکی فر تصریح کرد: حمایت این صندوق برای اخذ استانداردها و مجوزهای شرکتهای حوزه کشاورزی شامل تاییدیه مکانیزاسیون کشاورزی، گواهینامه ارگانیک، تاییدیه کودی، حلال، ایزو ۹۰۰۱، ۱۴۰۰۱ و ۲۲۰۰۰، GMP، استاندارد اروپا CE است.
وی اظهارداشت: تا سقف ۴۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای تاییدیههای داخلی، تا سقف ۴۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای استانداردهای تخصصی و تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای استانداردهای صادراتی برای این دسته از شرکتها در نظر گرفته شده است.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین در خصوص حمایت لیزینگ صندوق گفت: طرفهای خریدار فناوری در قالب لیزینگ میتوانند ۷۰ تا ۸۰ درصد مبلغ خرید را از صندوق نوآوری تسهیلات ۳ ساله با نرخ ۹ درصد دریافت کنند ضمن آنکه شرکتهای دانش بنیانی که موفق به عقد قرار داد شوند میتوانند انواع ضمانت نامهها چون ضمانتنامه پیمان، تسهیلات سرمایه در گردش، تولید صنعتی تا سقف ۶۰ میلیون تومان را دریافت کنند.
ملکی فر با یادآوری این که این رویداد پیرو رویدادهای سال گذشته برگزار می شود، افزود: در سال گذشته ۱۴ رویداد فناورانه بزرگ برگزار کردیم، در این رویداد هزار و ۶۰۰ نیاز فناورانه صنایع مختلف با حضور هزار و ۱۵۰ شرکت دانش بنیان ارایه شد و در طی این رویدادها تعداد ۴ هزار و ۷۲۸ میلیارد تومان قرار داد و تفاهم نامه به امضا رسید.
۱۵۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای حضور دانش بنیان های کشاورزی در نمایشگاه داخلی و خارجی
وی حمایت از شرکتهای دانش بنیان برای حضور در نمایشگاههای داخلی و خارجی را از دیگر تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی دانست و یادآور شد: در سال جاری از حضور شرکتهای دانش بنیان برای حضور ۱۳ نمایشگاه داخلی حوزه کشاورزی تا سقف ۳۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض میشود که از آن جمله می توان به پنحمین نمایشگاه بین المللی ایران سبز، نمایشگاه تخصصی گل و گیاه، گیاهان دارویی و نهادهها، شانزدهمین نمایشگاه کشاورزی، ماشین آلات و نهادهها، بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته و بیستمین نمایشگاه بین المللی ادوات و ماشین آلات کشاورزی، نهادهها و تجهیزات آبیاری اشاره کرد.
وی به حمایت این صندوق از حضور شرکتهای دانش بنیان در ۸ نمایشگاه خارجی اشاره و تاکید کرد: برای شرکتهای متقاضی برای حضور در نمایشگاههای خارجی ۱۲۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض خواهد شد.
۳۷۴ میلیون تومان حمایت بلاعوض در حوزه مالکیت فکری
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی درموردبه حمایت این صندوق از مالکیت فکری گفت: برای این منظور تا سقف ۲۰ سقف تومان حمایت بلاعوض برای ثبت حق بهنژادی، تا سقف ۹ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت اختراع داخلی، تاسقف ۲۰۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت اختراع خارجی، تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت نشان تجاری خارجیو ۴۵ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت طرح صنعتی خارجی به شرکتهای حوزه کشاورزی و صنایع وابسته اعطا خواهد شد.
ملکی فر، از برگزاری رویداد فناورانه در روز دوشنبه ۲۰ مرداد خبر داد و گفت: در این رویداد ۶ استارتاپ کشاورزی آخرین دستاوردهای خود را برای سرمایه گذاران ارایه خواهند کرد.
رویداد مجازی معرفی نیازهای فناورانه کشاورزی و صنایع وابسته کشور از ۱۲تا ۱۴ مرداد ماه به همت صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در محل این صندوق با هدف بازارسازی برای شرکت های دانش بنیان و فناورو نیز به هم ریانی عرضه و تقاضا در حال برگزاری است.
نظر شما