محمد حسام گوری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه طرح همنوا با ملائک به صورت مجازی در کرمان در حال اجرا است افزود: در این طرح متقاضیان با ارائه یک فایل صوتی از اذان با صدای خودشان، توسط اساتید ممتاز مورد ارزیابی قرار گرفته و با آنها برای گذراندن دوره آموزشی تخصصی در زمینه اذان تماس گرفته خواهد شد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه در ایام شیوع کرونا مساجد بیشتر تعطیل است و فعالیت های مذهبی جمعی کمتر برگزار می شود تصمیم گرفتیم آموزش را به صورت حرفهای داشته باشیم و استعداد یابی کنیم.
مسئول روابط عمومی موسسه قرآنی امام خمینی (ره) کرمان ادامه داد: نوجوانان و کودکان خوش صدا در طرح همنوا با ملائک آموزش ها را فرا می گیرند تا بعد از بازگشایی مساجد از آنها استفاده شود.
وی تاکید کرد: امیدواریم بعد از اتمام این دوره علاوه بر گسترش فرهنگ نماز در بین کودکان و نوجوانان نوجوانان شاهد این باشیم که در مساجد استان کرمان بهترین صداها و بهترین موذنین مشغول به اذان گفتن شوند تا پس از آن بتوانیم از نخبگان این زمینه در مسابقات اذان که هر ساله توسط ارگانها و نهادها برگزار می شود، استفاده کنیم و رتبه های خوبی را برای این استان در سطح کشوری کسب کنیم.
گوری بیان کرد: موسسه معارف قرآنی امام خمینی (ره) در سال ۱۳۸۷ با هدف ترویج فرهنگ و معارف قرآنی در زمینه تلاوت، حفظ، تفسیر و مفاهیم قرآن کریم آغاز بکار کرد و با جذب قرآن آموزان کودک و نوجوان و جوان و استعدادیابی در زمینه تلاوت و حفظ قرآن کریم تاکنون نخبگان قرآنی زیادی را معرفی کرده است.
وی گفت: ترویج قرآن کریم در نقاط مختلف استان در قالب محافل انس با قرآن کریم و همچنین اعزام گروه های تواشیح متشکل از قاریان و مدرسان این موسسه به کشورهای آلمان فرانسه بلژیک و ترکیه از جمله فعالیت های این موسسه در راستای گسترش معرف قرآن کریم بوده است.
مسئول روابط عمومی موسسه قرآنی امام خمینی (ره) کرمان افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا و تعطیلی محافل و جلسات قرآنی به صورت عمومی و حضوری، شاهد مجازی شدن این جلسات در استان بودیم همکاران ما در سایر موسسات قرآنی خدمات حضوری را به صورت مجازی ارائه کرده اند.
نظر شما