به گزارش خبرنگار ایرنا ، محمد شعبانی روز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش مازندران در ساری آمار کل دانش آموزان استان برای سال تحصیلی آینده را ۵۳۸ هزار نفر اعلام کرد.
وی گوشی هوشمند تلفن همراه و اینترنت را مهم ترین مشکل دانش آموزان محروم اعلام کرد.
معاون آموزش و پرورش مازندران با اعلام این که تعدادی از دانش آموزان استان هم از تلفن همراه والدین برای دسترسی به فضای آموزش مجازی استفاده می کنند ، گفت که در آمار دانش آموزان محروم این دسته از دانش آموزان لحاظ نشده اند و تنها دانش آموزانی لحاظ شدند که پدر و مادرشان نیز از گوشی هوشمند با قابلیت ارتباطات اینترنتی برخوردار نیستند و به هیچ طریقی امکان بهره مندی از آموزش های مجازی را ندارند.
وی از نهادهای مختلف و خیرین خواست برای خرید و تامین گوشی همراه هوشمند برای این دانش آموزان وارد عمل شوند و برای سال تحصیلی جدید با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی کلاس های حضوری امکان ادامه تحصیل و رفع اختلال در تحصیل این دانش آموزان را فراهم کنند.
عضویت ۷۰ درصدی دانش آموزان در شبکه شاد
شعبانی با اشاره به راه اندازی و فعالیت شبکه آموزشی شاد ، گفت : تاکنون ۷۰ درصد دانش آموزان ، ۸۲ درصد معلمان و ۱۰۰ درصد مدیران مدارس استان در این شبکه عضو شده اند.
وی افزود : پیام رسان شاد یک پیام رسان داخلی با امکانات آموزشی کامل به منظور برگزاری کلاس های مجازی است که به خاطر برخورداری از امنیت بالا ، دسترسی آسان ، چیدمان آموزشی و کاربری آسان می تواند تقریبا جای کلاس های واقعی را پر می کند.
وی تاکیدکرد: در حال تقویت این شبکه و رفع ایرادات آن برای هرچه پربارترکردن آموزش دانش آموزان هستیم و امیدواریم در کنار تامین امکانات لازم دیگر فضا برای تحصیل بی دغدغه دانش آموزان در سال تحصیلی جدید فراهم شود.
آموزش و پرورش مازندران دارای ۵۳۸ هزار دانش آموز است که به دلیل شیوع ویروس کرونا اکنون در ششمین ماه تعطیلی خود به سر می برند و به همین خاطر در فضای مجازی آموزش می بینند.
ویروس کرونا که از اواخر سال گذشته مازندران را نیز مانند تمامی نقاط کشور درگیر کرد باعث تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی برای پیشگیری از مخاطره دانش آموزان شد، بر این اساس از ۶ ماه گذشته آموزش ها از طریق فضای مجازی از جمله شبکه آموزشی شاد راه اندازی شده از سوی وزارت آموزش و پرورش صورت گرفته است.
براساس آمار دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل هم اکنون یک هزار و ۸۰۰ بیمار مشکوک به ویروس کرونا در بیمارستان های دانشگاه بستری و تحت درمان قرار دارند و طبق آمار بیماران بستری در سه روز گذشته روند کاهشی به خود گرفت.
مازندران سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت بومی دارد که از این تعداد ۴۷ درصد در روستاها و باقی در مناطق شهری سکونت دارند.
نظر شما