به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، صلیب سرخ جهانی در حساب توئیتر خود نوشت: این بمب ها هرکدام به مراتب قوی تر و مخرب تر از بمب های اتمی هیروشیما و ناکازاکی ژاپن هستند.
صلیب سرخ جهانی در کنار این مطلب کلیپ ویدیوئی را قرار داده و در آن اعلام کرد: از سال ۱۹۴۵ میلادی به بعد که دو بمب اتمی هیروشیما و ناکازاکی درجهان به کار رفت، تسلیحات هسته ای به دلایلی همچون؛ نقص فنی، انفجارهای تصادفی، هشدارهای اشتباهی و سوء برداشت ها مورد استفاده قرار گرفتند.
صلیب سرخ جهانی در ادامه گفت: برای نمونه در سال ۱۹۹۵میلادی پرتاب یک موشک تحقیقاتی برای نورهای شمالگان، بطور اشتباهی بعنوان یک موشک بالستیک هسته ای شناسایی شد و جهان را در لبه یک پرتگاه قرار داد.
خطر استفاده از تسلیحات هسته ای بیش از چند دهه گذشته شده است
صلیب سرخ جهانی در این توئیت هشدارآمیز خود افزود: می دانیم که انفجار هسته ای منجر به یک فاجعه غیرقابل تصور می شود، اما امروزه استفاده از آن نسبت به چند دهه گذشته به مراتب بیشتر شده است، (یکی از این موارد) حوادث و اتفاقات نظامی است که کشورهای دارای تسلیحات هسته ای و یا متحدانشان در اینگونه حوادث دخیل باشند، هرچه بیشتر ممکن است، دیگر آنکه دولت هایی که بطور صریح تهدید به استفاده از بمب هسته ای می کنند.
توافق های تسلیحاتی به حال خود رها شده اند
صلیب سرخ جهانی درادامه کلیپ ویدیوئی که بر روی شبکه اجتماعی توئیتر قرار داده است، افزود: درحالی که تسیلحات هسته ای در حال توسعه است، توافق برای برچیدن زرادخانه های هسته ای در جهان به حال رها شده اند.
این کلیب در ادامه می گوید: جهان اکنون در مسیر خطرناکی به سوی یک مسابقه جدید تسلیحاتی قرار گرفته است.
خطر هک شدن کدها و موشک های هسته ای
صلیب سرخ جهانی درادامه هشدار نابهنگام خود دراین باره گفت: درهمان حال فن آوری دیجیتالی که اکنون تسلیحات هسته ای را با آن کنترل می کنند، خطر هک شدن آنها را ممکن ساخته است، بطور مثال با یک نفوذ می توان یک هشدار دروغین را برای انجام یک حمله فعال کند یا حتی بدتر از آن، دسترسی به کدهای پرتاب موشک های هسته ای.
عصر تسلیحات هسته ای پایان پذیرد
صلیب سرخ جهانی آنگاه افزود: تا زمانی که تسلیحات هسته ای وجود دارند، خطر استفاده از آنها نیز وجود دارد، تمامی کشورها و دولت ها باید به پیمان ممنوعیت تسلیحات هسته ای محلق شوند و به دوره و عصر تسلیحات هسته ای پایان دهند.
صلیب سرخ جهانی درحالی اقدام به انتشار این هشدار نابهنگام هسته ای می کند که در ماه های اخیر دولت دونالد ترامپ از بسیاری از پیمان های مهم و استراتژیک جهانی خارج شده است که از جمله آنها پیمان های کنترل تسلیحاتی.
ترامپ آمریکا را از پیمان های استارت نو (New START) پیمان کاهش تسلیحات هستهای دو جانبه میان ایالات متحده آمریکا و فدراسیون روسیه که در سال ۲۰۱۰ میلادی بین روسیه و آمریکا در پراگ توسط باراک اوباما رئیس جمهوری وقت آمریکا به امضا رسیده بود و همچنین پیمان آسمان باز که در در سال ۱۹۹۲ بین ۳۴ کشور جهان به منظور انجام پروازهای تجسسی و اطلاعاتی با اطلاع قبلی به امضا رسیده بود خارج کرد.
کارشناسان و تحلیلگران بین المللی نسبت به اقدام دولت ترامپ با دیده تردید نگریسته و دولت وی را به امکان انجام و توسعه تسلیحات هسته ای متهم کردند.
هم اکنون آمریکا در مجموع پنج هزار و ۸۰۰ و روسیه نیز شش هزار و ۳۷۲ سلاح هسته ای دراختیار دارند.
کشورهای فرانسه، چین، انگلیس، هند، پاکستان نیز از جمله دولت هایی هستند که در مجموع یکهزار و ۱۳۵ سلاح هسته ای دارند، برخی نیز از وجود ۳۰ تا ۴۰ کلاهک هسته ای در کره شمالی و دراختیار داشتن ۹۰ بمب اتمی از سوی رژیم صهیونیستی خبر می دهند. ***۱۳۰۲**
نظر شما