به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی شرکت شهر سالم، حمید چوبینه درباره افزایش آمار ابتلا به بیماری کرونا در بین کارمندان شهرداری و در نظر گرفتن برنامهای برای غربالگری هدفمند اظهارداشت: کرونا موضوع خاصی است و غربالگری انجام گرفته تا همان زمانی که انجام میشود، مورد نظر است و بعد از آن نمیتوان تایید کرد، چه اتفاقی میافتد، در نتیجه رعایت دستورالعملهای بهداشتی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: همه شهروندان و کارمندان شهرداری باید ورود و خروج از منزل را به حداقل برسانند و اگر هر کدام از همکاران مشکوک به علائمی هستند، باید سریعا مورد سنجش قرار گیرند که اگر مبتلا بودند، جداسازی صورت گیرد.
چوبینه افزود: مهمترین مساله این است که همکاران ما تغییرات کوچکی که در وضعیت جسمی خود میبینند را مورد پایش قرار دهند.
مدیرعامل شرکت شهر سالم با بیان اینکه دیگر غربالگری به صورت فراگیر انجام نمیشود، اظهارداشت: به لحاظ اپیدمولوژیکی نیز اکنون این مسئله مطرح نیست که بخواهیم تستهای فراگیر را برای آحاد افراد انجام دهیم بلکه علامتدارها را مورد سنجش و ارزیابی قرار میدهیم.
وی با اشاره به فعالیت دو مرکز پایش شهرداری و سامانه ۱۸۴۲ بیان کرد: اگر هر یک از کارمندان شهرداری به علائمی مبتلا شوند میتوانند به این مراکز مراجعه کنند و یا با سامانه تماس بگیرند و مشورتهای لازم را دریافت کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره برنامهها و راهبردهای پیشبینی شده برای مقابله با موج کرونا در پاییز گفت: یک دستورالعمل ساده به لحاظ مفهومی و سخت به لحاظ اجرایی وجود دارد؛ تا جایی که ممکن است در مراکز شلوغ و پرتردد حضور پیدا نکنیم و تردد غیرضروری نداشته باشیم.
چوبینه افزود: اگر ضرورتی برای بیرون رفتن از منزل است، حتما با ماسک بیرون برویم و اگر کسی علامتدار بود، خودقرنطینگی انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه همچنان باید جلوی برگزاری مراسمهای پرتردد و اجتماعات را گرفت، اظهارداشت: تعداد قابل توجهی از مردم اکنون این موارد را رعایت می کنند اما آنهایی که رعایت نمی کنند، باعث میشوند تا مشکاتی برای خود و سایر افراد جامعه ایجاد شود، این چرخه را عدهای در جامعه زنده نگه داشتهاند و اگر درست مدیریت بشود فروکش میکند.
مدیرعامل شرکت شهر سالم با بیان اینکه پیک بدی از کرونا را در جامعه تجربه میکنیم که به مدیریت نیاز دارد، گفت: زمانی که رهبر معظم انقلاب میگویند تابع دستوالعملها هستم، در نتیجه باید برنامههای عملیاتی سازمانهای دولتی و حکومتی نیز در همین راستا باشد تا کنترلها، مراقبتها و رسیدگی بیشتر شود، چرا که کادر درمان خسته میشود، تختهای بیمارستانی در حال روبه رو شدن با بحران هستند و فرسودگی شغلی برای همکاران ما ایجاد میشود و جلوگیری از آن نیازمند همکاری همه مردم است.
بیماری کرونا از روزهای پایانی بهمن سال ۱۳۹۸ کشور را درگیر کرده و بر اساس اعلام روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تا چهاردهم مرداد، ۳۱۴ هزار و ۷۸۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند، ۲۷۲ هزار و ۵۳۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و ۱۷ هزار و ۶۱۷ نفر از مبتلایان جان خود را از دست دادند.
تاکنون حدود ۷۰۰ نفر از کارکنان شهرداری تهران به بیماری کرونا مبتلا شدند که علاوه بر خدمات پزشک خانواده، از مشاورهها و ارتباطات مانوسانه کارشناسان مرکز جامع سلامت روان این نهاد بهرهمند میشوند.
نظر شما