علیرضا آخوندزاده روز پنجشنبه در حاشیه دیدار مردمی با شهروندان مهابادی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا سهم این شهرستان از این اعتبار را بیش از ۴۰ میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: این اعتبار در راستای توانمندسازی روستاییان و افرادی که با ایده و طرحهای کارآفرینی زمینه اشتغال را فراهم کرده اختصاص خواهد یافت و به صورت سیال در سطح استان توزیع خواهد شد.
وی با اشاره به اعطای تسهیلات در بخشهای صنعت، کشاورزی و خدمات اضافه کرد: بخش کشاورزی در تخصیص تسهیلات بیشترین سهم را به خود اختصاص داده که شامل احداث گلخانه، دامداری، خرید تراکتور و ادوات کشاورزی، کنسانتره و تولید کودهای شیمیایی است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجانغربی بیان کرد: سال گذشته ۱۴ روستای استان برای اجرای طرحهای ملی "یک روستا، یک محصول" و "روستای بدون بیکار" شناسایی شده که تاکنون برای هشت روستا بیش از ۴۶ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.
آخوندزاده با بیان اینکه امسال هم ۱۵ روستا در قالب این طرح تسهیلات دریافت خواهند کرد، گفت: برای اولین بار در استان، در راستای رونق اقتصادی و توانمندسازی روستاییان علاوه بر اجرای طرحهای ذکر شده، طرح "هرخانه یک گلخانه" تا سقف ۳۰۰ متر مربع برای هر خانه اجرا میشود.
وی با بیان اینکه مهاباد از ظرفیتهای بسیار مناسب جهت سرمایهگذاری و دریافت تسهیلات برخوردار است، اضافه کرد: باید مسوولان و شهروندان عزم جدی برای بهرهمندی از مزایا را داشته باشند و در ارایه طرح، بیشتر تلاش کنند تا در طرح توانمندی روستاها گام اساسی برداریم.
اجرای طرحهای روستای بدون بیکار، هر روستا یک طرح، خود اشتغالی، بومگردی در روستاهای استان برای استفاده از جاذبههای گردشگری و بهبود امرار معاش روستاییان است؛ اجرای این طرحها میتواند با فراهم کردن زمینه اشتغال در روستاها، از مهاجرت روستاییان به شهرها و توسعه حاشیهنشینی جلوگیری کند.
صندوق کارآفرینی امید، براساس رویکرد جدید حمایت از کسب و کارهای خرد بازارمحور با روش تامین مالی خرد، وظایف مهم و مغفول ماندهای را در زنجیره حمایتهای دولتی از تولید در بخش خصوصی برعهده داشته است.
نظر شما