کنکورهای سازمان سنجش آموزش کشور هر سال با یک نظرسنجی همراه است، نظرسنجی که معمولاً در سال های گذشته آمار رسمی از آن منتشر نمی شد. اما امسال سایه ویروس کرونا بر کشور و آزمون های سراسری، سازمان سنجش آموزش کشور را بر آن داشت تا علاوه بر ایجاد رویه ای متفاوت در فرآیند نظرسنجی از داوطلبان، نتایج آن را هم به اطلاع مخاطبان کنکوری و مسوولان برساند.
نظرسنجی های سازمان سنجش به این شکل بود که بعد از پایان هر کنکور، دو لینک برای داوطلبان عادی و استثنایی روی پایگاه اطلاع رسانی این سازمان فعال می شد و افرادی که در کنکور شرکت کرده بودند در صورت تمایل می توانستند این نظرسنجی را کامل کنند؛ امسال و از زمان برگزاری کنکور دکتری سازمان سنجش علاوه بر نظرسنجی اینترنتی، نظرسنجی پیامکی را هم فعال کرد.
هدف نظرسنجی پیامکی، اطلاع سازمان سنجش از میزان رضایت داوطلبان درخصوص رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری صندلی ها و گزارش آن به مقام های حوزه بهداشت و سلامت کشور بود.
رعایت پروتکل های بهداشتی پیش از ورود داوطلبان به جلسه آزمون
نظرسنجی کنکور دکتری
سازمان سنجش آموزش کشور در ۲ نظرسنجی انجام شده از داوطلبان کنکور دکتری اعلام کرد که در نظرسنجی اینترنتی ۸۰ درصد داوطلبان و در نظرسنجی پیامکی ۸۵ درصد شرکت کنندگان از اصول بهداشتی اجرا شده در حوزه های برگزاری کنکور رضایت داشتند.
در این نظرسنجی، ۸۵.۱ درصد داوطلبان درباره اصول بهداشتی رعایت شده در حوزه آزمون ابراز رضایت کردند و ۱۴.۹ درصد راضی نبودند؛ ۸۰ درصد از داوطلبان فاصله اجتماعی را مطلوب دانستند و راضی بودند و ۸۹ درصد آنان نسبت به رعایت الزامات بهداشتی توسط عوامل اجرایی ابراز رضایت داشتند.
به گزارش ایرنا، در کنکور دکتری ۹۹ تعداد ۱۷۹ هزار و ۷۰۴ نفر ثبت نام کرده بودند که از این تعداد ۱۵۰ هزار کارت ورود به جلسه دریافت کردند. آمار دقیق غایبان این آزمون بعد از پایان فرآیند قرائت پاسخ نامه ها منتشر می شود. این آزمون روز پنج شنبه ۹ مردادماه در ۶۰ شهرستان کشور برگزار شد و وزارت بهداشت به کلیت برگزاری این آزمون و اجرای پروتکل های بهداشتی نمره ۱۵ تا ۱۶ داد.
نظرسنجی کنکور کارشناسی ارشد
همزمان با برگزاری دومین کنکور در بحبوحه کرونا برای داوطلبان مقطع کارشناسی ارشد، سازمان سنجش بعد از پایان هر نوبت از آزمون، نظرسنجی پیامکی را برای داوطلبان فعال کرد که در ادامه به نظرسنجی کنکور نوبت صبح جمعه ۱۷ مردادماه اشاره می شود.
کنکور کارشناسی ارشد با تعداد ۶۴۷ هزار و ۵۵۴ داوطلب، در ۸۰ شهر، ۲۳۶ حوزه اصلی و هزار و ۲۶۹ حوزه فرعی در روزهای ۱۶، ۱۷ و ۱۸ مردادماه برگزار شد که بر اساس آخرین اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، نتایج نظرسنجی اینترنتی و پیامکی برای داوطلبان تقریباً یکسان بوده است.
در این نظرسنجی، ۹۱ درصد داوطلبان از رعایت شدن اصول بهداشتی در حوزه، ۸۷.۵ درصد از رعایت فاصله صندلی ها و ۹۳ هم از رعایت الزامات بهداشتی توسط عوامل اجرایی رضایت داشتند.
به گزارش ایرنا، کنکور سراسری هم در روزهای ۲۹، ۳۰، ۳۱ مردادماه و اول شهریور ماه در سه هزار حوزه برگزار می شود که به گفته ابراهیم خدایی رییس سازمان سنجش آموزش کشور برای این آزمون پروتکل های بهداشتی متفاوت تری نسبت به آزمون های دکتری و کارشناسی ارشد در نظر گرفته شده است چرا که علاوه بر جمعیت بیش از یک میلیون نفری، این سازمان با ازدحام خانواده ها در حوزه های برگزاری کنکور نیز مواجه خواهد بود.
نظر شما