رسول جلیلی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آذربایجانغربی یکی از قطب های تولید میوه در سطح کشور است و بر اساس برآوردهای انجام شده پیشبینی میشود ۲۹ هزار و ۱۰۰ تن محصول آلو در استان برداشت شود .
وی با بیان اینکه تنوع ارقام آن یکی از مزیتهای باغداری استان به شمار میآید، گفت: ارقام آلو در چندین نوع مثل آلو قطره طلا، شابلون، سانتاروزه، کالیفرنیا، آنجلینا، گوشتی، خاکی، اختری و انواع آلوهای بومی است که دراستان تولید میشود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: سطح زیر کشت باغ های آلو استان در مجموع سه هزار و ۳۶۶ هکتار بوده که ۲ هزار و ۹۴۱ هکتار آن بارور و ۴۲۵ هکتار آن غیر باور است.
وی بیان کرد: این محصول در تمامی شهرستان های استان کاشت شده که بیشترین آن در ارومیه و به ترتیب شهرستان های شاهین دژ، مهاباد، میاندوآب بیشترین سطح زیر کشت و تولید این محصول را در استان به خود اختصاص دادهاند.
وی به مدت زمان برداشت این محصول اشاره کرد و گفت : از نظر زمان برداشت میوه های آلو به ارقام زودرس مثل سانتاروزه و دیررس مثل آلو خاکی و کالیفرنیا تقسیم میشوندکه مابقی ارقام نیز مابین این دو رقم برداشت میشوند.
آذربایجانغربی دارای ۱۲۰ هزار هکتار باغ است که در ان انواع میوه های هسته دار کشت میشود، سیب، انگور، آلبالو، هلو، شلیل، گلابی و الو جزو میوه های کشت شده در این باغها هستند که توسط بیش از ۲۰۰ هزار بهره بردار تولید و روانه بازار میشوند.
نظر شما