غلامرضا عباس پاشا روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: الزام دستگاهها به دورکاری کارکنان مصوبه ستاد ملی کرونا و شورای اداری و بخشنامه سازمان استخدامی و اداری را دارد و مدیران مکلف به رعایت آن هستند و این موضوع با شیوع موج دوم کرونا بیش از پیش مورد تاکید قرار گرفته است.
وی یادآور شد: دستگاههای اجرایی را به این طریق مکلف کردهایم تا ظرفیت دورکاری خود را به کار بگیرند و با راهاندازی سامانههای مناسب، زمینه متوقف نشدن خدمترسانی به مردم را فراهم سازند و از تکنولوژیهای موجود در این زمینه استفاده کنند.
عباس پاشا اظهارداشت: استانداری در این زمینه پیشرو است و با راهاندازی پیشخوان ارباب رجوع در سامانه خود توانست زمینه خدماتدهی آنلاین به مردم را فراهم کند.
معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی استاندار تهران گفت: با این بسترسازی زمینه توسعه و بهرهگیری از خدمات دولت الکترونیک در همه دستگاهها فراهم میشود و مردم میتوانند خدمات مورد نیاز خود را بدون مراجعه حضوری به دستگاهها دریافت کنند.
وی خاطر نشان کرد: دورکاری از سوی دیگر، زمینه جلوگیری از ابتلای نیروهایی که بیماری زمینهای دارند به ویروس کرونا را فراهم میکند.
۹۵ درصد کارکنان دولت از ماسک استفاده میکنند
معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی استاندار تهران گفت: اکنون ۹۵ درصد از کارکنان و ارباب رجوعان پروتکلهای بهداشتی را با استفاده از ماسک رعایت می کنند.
عباس پاشا با بیان اینکه استفاده الزامی از ماسک در دستگاههای اداری برای کارکنان و ارباب رجوع یکی از محدودیتهای پیش بینی شده برای کنترل ویروس کرونا بود، تاکید کرد: با این تدبیر، کارکنانی که از ماسک استفاده نکرده باشند، حق ورود به سازمان مربوطه را ندارند و غیبت می خورند و ارباب رجوع نیز از دریافت خدمات محروم می شوند.
وی تصریح کرد: در کنار این سختگیری این امکان نیز فراهم شده است که ماسک در ورودی ادارات در اختیار افرادی که توان خرید آن را ندارند قرار گیرد.
معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی استاندار تهران گفت: اکنون استفاده از ماسک در میان تمامی مردم از کارمندان تا ارباب رجوع به یک فرهنگ تبدیل شده است.
برخورد با کارکنان متخلف در رعایت پروتکل ها
معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی استاندار تهران گفت: دستورالعملها و پروتکلهای بهداشتی به تمامی دستگاهها ابلاغ شده است و همه کارکنان مکلف به رعایت آنها هستند.
وی اضافه کرد: از همین رو، هر کارمندی که این دستورالعملها را رعایت نکند، متخلف محسوب و برای طی مراحل رسیدگی به مراجع ذیصلاح معرفی می شود.
عباس پاشا اعلام کرد: همچنین هر کارمندی که مشکوک به کرونا باشد، پروتکلهای بهداشتی در محیط کاری و خانوادگی وی رعایت و فرد برای طی مراحل درمانی و انجام تست های مربوطه به مراجع درمانی معرفی می شود و در صورت منفی بودن آزمایش های وی، فرد حق بازگشت به محیط کار را خواهد داشت.
وی افزود: استفاده از فضای دورکاری برای اعلام درصد نیست و مهمترین هدف آن، حفاظت از سلامتی کارمندان و خانواده های آنان در برابر ویروس کرونا و جلوگیری از شیوع بیش از پیش این پاندمی است.
بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا از اسفند سال ۱۳۹۸ دستگاه ها ملزم به دورکاری کارکنان خود شده اند، اگرچه این موضوع در اواخر اردیبهشت و خرداد امسال، کمرنگ شد اما با آغاز موج دوم شیوع این بیماری از تیر ماه بار دیگر مورد تاکید قرار گرفت.
بر اساس آخرین گزارش منتشر شده از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر روز ۱۹ مرداد ۳۲۶ هزار و ۷۱۲ نفر به بیماری کرونا مبتلا شده اند و از این میان ۱۸ هزار و ۴۲۷ نفر جان خود را از دست داده اند.
نظر شما