«هاشمی» ضرورت افزایش ناوگان حمل‌ونقل عمومی پایتخت را یادآوری کرد

تهران- ایرنا- رییس شورای اسلامی شهر تهران ضرورت افزایش ناوگان حمل‌ونقل عمومی پایتخت را یادآوری کرد و گفت: پیک بعدی کرونا با نزدیک شدن به فصل پاییز و افزایش تقاضای سفر با مترو و اتوبوس شهری خطرناک‌تر خواهد بود و ناوگان حمل‌ونقل عمومی باید افزایش یابد.

«محسن هاشمی» روز سه‌شنبه در دویست‌ و سی‌امین جلسه شورای اسلامی شهر تهران افزود: در بودجه امسال سه هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت برای تامین ناوگان حمل‌ونقل عمومی تهران پیش‌بینی شده است که امیدواریم با همکاری سازمان شهرداری‌ها و سازمان برنامه‌وبودجه، هرچه سریع‌تر فرآیند تخصیص این اعتبار انجام شود تا بتوانیم نسبت به تامین اتوبوس و واگن مترو برای کاهش ازدحام شهروندان تهران و رعایت فاصله اجتماعی اقدامات لازم را انجام دهیم.

«هاشمی» در رابطه با پروژه قطار ملی نیز با قدردانی از تلاش‌های انجام شده، اظهار داشت: مترو از آغاز در مسیر خودکفایی بوده و نیمی از مترو مربوط به احداث تونل و ایستگاه‌هاست که در آن کاملا خودکفا هستیم و در نیم دیگر هم بخشی از تجهیزات ثابت و واگن را در داخل تولید می‌کردیم؛ «حرکت در مسیر خودکفایی بسیار درست است اما نباید در آن دچار افراط شویم و به سمت ساخت داخل کردن قطعاتی برویم که نه امکان‌پذیر است و نه صرفه اقتصادی دارد».

رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه منشا بخشی از واردات در مترو، تصمیم‌های دولتی است که تامین مالی را از طریق شرکت‌های دولتی انجام می‌دهند، گفت: اگر منابع مالی در اختیار شرکت‌های داخلی قرار گیرد، ساخت داخل افزایش می‌یابد.

روز خاتمه جنگ با عراق گرامی داشته شود 
رییس شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در آستانه سی‌امین سالگرد پیروزی ایران در جنگ تحمیلی قرار داریم، گفت: در ۲۳ مرداد سال ۱۳۶۹، «صدام حسین» رییس جمهور بعثی عراق با نگارش آخرین نامه رسمی خود به رییس‌جمهوری کشورمان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، تمامی خواسته‌های ایران از جمله آزادسازی کلیه اراضی اشغالی، آزادسازی بدون قید و شرط همه اسرا و بازگشت به قرارداد الجزایر را پذیرفت و برای نخستین‌بار در حدود ۳۰۰ سال اخیر، ایران بدون واگذاری یک وجب از خاک خود، جنگی را به صلح تبدیل کرد.

«هاشمی» تاکید کرد: اکثر کشورهای جهان، سالروز خاتمه جنگ را گرامی می‌دارند اما در ایران، روز خاتمه جنگ و آغاز صلحی پایدار که امروز هم از آن بهره می‌بریم، در هیاهوی مسایل سیاسی و روزمره به فراموشی سپرده شده است.

وی ادامه داد: از بخش فرهنگی مدیریت شهری می‌خواهم با توجه به تاثیر مثبت یادآوری این رخداد در غرور ملی و سرمایه اجتماعی نسبت به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشند و از خانواده‌های شهدا، ایثارگران و سربازان عرصه دیپلماسی که توانستند دستاورد بزرگ و ماندگاری را برای ایران به یادگار بگذارند، قدردانی شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha