به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، غلامرضا غفاری روز سه شنبه در اختتامیه دوازدهمین دوره جشنواره حرکت که در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد، اظهارداشت: این دانشگاه و دانشگاه شهید بهشتی برگزاری این جشنواره را برعهده داشتند و اختتامیه آن نیز به میزبانی دانشگاه الزهرا برگزار شد.
وی افزود: مجموعههای دانشجویی در قالب تشکلها و انجمنهای علمی بستری برای رشد دانشجویان و فرهنگ دانشگاهی هستند و جشنواره حرکت نیز که دوازدهمین دوره خود را پشت سر میگذارد با پویندگی و بالندگی بیشتر دانشجویان همراه بوده است.
وی تصریح کرد: باوجود مشکلات این جشنواره را برگزار کردیم، قرار بود جشنواره حرکت اسفند ماه ۹۸ در تبریز برگزار شود، ولی با توجه به شرایط و شیوع ویروس کرونا این جشنواره به صورت مجازی برگزار شد، با همه این شرایط شاهد رشد آثار ثبت شده نسبت به گذشته هستیم جشنواره امسال نه تنها بخش فرهنگی بلکه بخش علمی دانشگاهها را نیز به مشارکت گرفت و برای داوری آثار علمی بیش از ۷۰۰ عضو هیئت علمی اعلام مشارکت کردند.
معاون فرهنگی وزیر علوم گفت: یک هزار و ۵۴۸ اثر علمی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که در نهایت ۲۵۰ نفر از عضو هیات علمی دانشگاه این آثار را داوری کردند. ۱۰۰ دانشگاه در این جشنواره مشارکت کردند و ۳۰ هزار اثر نیز در بخش بین المللی به ثبت رسید که این آثار از ۱۲۷ کشور ارسال شده است.
غفاری ادامه داد: این تعداد آثار بین المللی نشان میدهد که دانشگاههای ما در سطح دنیا دیده میشوند و این را مدیون تلاشهای جمعی دانشجویان، تشکلهای دانشجویی و انجمنهای علمی میدانیم.
وی همچنین اظهار داشت: آیین نامه انجمنهای علمی از سوی وزارت علوم بازنگری شده و به دانشگاهها ابلاغ شده است.
جشنواره ملی حرکت ویژه انجمنهای علمی دانشجویی با تأکید بر هم افزایی، تکثیر ایده های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمنهای علمی دانشجویی همه ساله برگزار میشود.
این جشنواره تلاش می کند تا مبنا و مبداء حرکتی نوین برای سازماندهی فعالیتهای علمی دانشجویی باشد. جشنواره ملی حرکت سالانه توسط اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور، پژوهشگاهها و سایر مراکز علمی با حمایت دستگاهها و سازمانهای دولتی و غیردولتی برگزار می شود.
نظر شما