مسعود شکوهی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه یکی از حوزه های اثر گذار در جهت آسیب های اجتماعی قطعا ابزار و زبان هنر است، گفت: هر چه بتوانیم در این زمینه به تعامل بیشتری با اداره کل فرهنگی هنری بپردازیم، قطعا به نتایج مطلوب تری دست خواهیم یافت که نتایج آن به سود دانش آموزان و جامعه خواهد بود.
وی برگزاری جشنواره به صورت حضوری را بسیار موثرتر دانست و افزود: اگرچه تعاملات حضوری و رودرو کیفیت خاص خود را دارد و زبان بدن خود بخشی از انرژی را منتقل می کند اما نباید کار جدید و خلاقانه ای که در زمینه برگزاری مجازی مسابقات در شرایط کنونی صورت گرفته است را نادیده بگیریم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه قطعا فضای مجازی محدودیت های خود را به همراه دارد تصریح کرد گسترش فعالیتهای فرهنگی و هنری در فضای مجازی می تواند یک الگو سازی را در دانش آموزان ایجاد کرده و باعث تشویق و ترغیب دیگر دانش آموزان برای حضور در مسابقات فرهنگی و هنری شود.
وی ادامه داد :حتی اگر شیوع بیماری کرونا هم از بین برود نباید از این فرصت ایجاد شده در فضای مجازی غافل شد چرا که دسترسی ها به این فضا راحت تر، کم هزینه تر و گاهی نیز عادلانه تر خواهد بود.
مدیرکل مشاوره، امور تربیتی و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی وزارت آموزش و پرورش یکی از روش های اصلی مداخله و درمان مسائل روانشناختی را استفاده از زبان و ابزار هنر در جهت کمک به درمان بیماران دانست و گفت: باید در این زمینه کار جدی تری صورت گرفته و با فراهم نمودن منابع و محتواهای لازم و در اختیار قرار دادن در مراکز مشاوره و روان درمان از این ظرفیت بزرگ استفاده نماییم چرا که معتقدم اثر بخشی هنر و درمانی که به واسطه ی آن صورت می پذیرد نیز موثرتر و پایدارتر است.
وی به برگزاری مسابقات دانش آموزی اشاره و خاطر نشان کرد: برگزاری این مسابقات به شکل مجازی و غیر حضوری تجربه ای بسیار جدید و نو در آموزش و پرورش است که قابل توجه و اهمیت است، اگرچه ممکن است اشکالاتی هم در این زمینه وجود داشته باشد اما نباید این نقص ها این حرکت بزرگ را تحت شعاع قرار دهد.
آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران شامل فیروزکوه، دماوند، رودهن، پردیس، شهرری (ری یک و ۲)، پاکدشت، پیشوا، ورامین، قرچک، کهریزک، فشافویه، چهاردانگه، جوادآباد، اسلامشهر، رباط کریم، شهریار، ملارد، شهر قدس، بهارستان (یک و۲) است
نظر شما