رسانه رکن اصلی ارتقای اعتماد عمومی در جامعه است

ارومیه- ایرنا- معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی گفت: همکاری خبرنگاران و رسانه ها که وجه بسیار خوب آن را در مدیریت بیماری کرونا در استان شاهد بودیم، از ارکان مهم ارتقای اعتماد عمومی است که باید در این راستا گام های بلندتری برداشته شود.

علی مصطفوی روز چهارشنبه در آیین تجلیل برگزیدگان جشنواره پیام رسانان سلامت آذربایجان‌غربی افزود: از خبرنگاران انتظار می‌رود که واقعیت‌ها را منعکس کنند و انتقادهای سازنده را در اولویت برنامه های خود قرار دهند زیرا انتقادات سازنده را مسوولان قبول دارند.

وی اضافه کرد: امروز رعایت پروتکل‌های بهداشتی نتیجه تلاش و همکاری رسانه ها با ستاد کروناست و لازم است این همکاری و فرهنگ سازی ادامه یابد تا بتوان مراسم ماه محرم و صفر را نیز به بهترین نحو اجرا کرده و پشت سر گذاشت.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی گفت: مراسم عزاداری در ماه محرم و صفر با رعایت پروتکل ها برگزار می‌شود و دستور العملی برای آن تدوین و ابلاغ شده‌است.

وی با بیان اینکه امسال وضعیت سلامت عمومی جامعه در برگزاری مراسم عزاداری متفاوت است، بیان کرد: اگر قرار است آیین ماه محرم و صفر براساس مجوز سازمان تبلیغات برگزار شود، باید همه پروتکل‌ها رعایت شده و حداکثر زمان برگزاری مراسم ۲ ساعت و با فاصله ۲ متر باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی نیز در این آیین بیان کرد: انسان سالم، محور توسعه است و نشانه توسعه یافتگی هر جامعه به افراد آن و شاخص‌ها بستگی دارد.

حجت الاسلام ناصر خدایاری افزود: همه رسانه ها از اهمیت ویژه‌ای در موضوع فرهنگ سازی در پیشگیری از کرونا برخوردار هستند که نتیجه آن در سطح جامعه قابل مشاهده ‌است.

وی اضافه کرد: خبرنگاران و ستاد تبلیغات پیشگیری از کرونا در کنار عوامل ستاد در استان حضور مداومی داشتند و بدون چشمداشتی در این راستا گام برداشته‌اند که این اقدام قابل تقدیر است.

به گزارش ایرنا آیین اختتامیه این جشنواره استانی که با موضوع مدیریت بیماری کرونا ترتیب یافته بود، صبح امروز /چهارشنبه ۲۲  مرداد/ در ارومیه برگزار شد و مقام های برتر بخش های گزارش و مصاحبه به سه خبرنگار مرکز ارومیه و دفتر مهاباد رسید.

در این جشنواره، طاهره نوید آرین رابط خبری مرکز ارومیه و عبدالله رحمانی خبرنگار دفتر مهاباد به ترتیب رتبه های اول و دوم بخش گزارش و صابر چهرقانی منتظر خبرنگار مرکز ارومیه رتبه سوم بخش مصاحبه را به خود اختصاص دادند.

این جشنواره در هشت محور ویژه خبرنگاران و بخش عمومی برگزار شد که بخش ویژه شامل خبر و مصاحبه، گزارش، عکس خبری و یادداشت بوده و بخش عمومی شامل اینفوگرافی، پیام فرهنگی، ویدئوکلیپ و طنز با موضوع من در قرنطینه خانگی در قالب متن، عکس و کاریکاتور بود.

بازه زمانی انتشار آثار ارسالی به جشنواره از ۱۵ اسفند تا ۲۰ فروردین در نظر گرفته شده بود.

پس از شیوع بیماری کرونا در کشور و آذربایجان‌غربی صدها محصول رسانه‌ای شامل خبر، مصاحبه، گزارش در این استان تولید و در رسانه‌ها منتشر شده است.

این بیماری از روز هشتم اسفند در آذربایجان‌غربی شیوع یافته و روند شیوع آن همچنان ادامه دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha