نورالدین رحیمی روز جمعه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی استان ایلام اظهار داشت: بدهی های بیمه سلامت ۱۴ ماه بود که با مدیریت منابع، هوشمندسازی و الکترونیکی کردن خدمات خدمات بطور کامل پرداخت شدند و مطالبات تیرماه داروخانه ها و پزشکان نیز طی چند روز آینده پرداخت می شود.
وی افزود: سالانه بیش از یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال برای هزینه درمان بیمهشدگان به موسسات و مراکز درمانی طرف قرارداد در استان پرداخت میکند.
رحیمی یادآور شد: یکی از مشکلات استان مراجعات غیرضروری به مراکز درمانی است که سال گذشته یک میلیون و ۸۵۰ بار مراجعه داشتیم اما با اطلاع رسانی از طریق رسانه ملی، خبرگزاری ها و شبکه های اجتماعی بار مراجعات کاهش یافت.
مدیر کل بیمه سلامت ایلام گفت: حرکت خوبی به سمت الکترونیکی شدن خدمات آغاز شده و جزو دستگاه هایی هستیم که بیشترین سطح ارتباط دوسویه با بیش از ۳۸۹ هزار بیمه شده را داریم که این زیر ساخت های الکترونیک سبب شده با توجه به ظرفیت های موجود به لحاظ خدمات الکترونیکی جزو اولین استان هایی باشیم که بیشترین خدمات را انجام داده است.
رحیمی اظهار داشت: از جمله مزایای این طرح شفافیت در نحوه تجویز دارو، شفافیت مالی، صرفه جویی در مصرف کاغذ،خوانا بودن نسخه ها، سوابق دارویی بیمار و به نوعی خودکنترلی و مراقبت برای مردم، همچنین صرفهجویی هزینه برای بیمه شده و سازمان بیمه ای است و امیدواریم با هوشمندسازی و نسخه نویسی الکترونیکی جزو استانهای پیشرو در کشور باشیم.
رحیمی افزود: بیمه سلامت وظیفه پوشش بیمه ای آحاد مردم در سطح استان از جمله خرید خدمات تشخیصی در مراکز بهداشتی درمانی، دفاع از حقوق بیمه شدگان، تلاش در جهت ارتقای سطح سلامت و افزایش شاخص بهداشتی درمانی با استفاده از ظرفیت موجود را دارد.
مدیرکل بیمه سلامت ایلام اظهار داشت: طرح نسخه نویسی الکترونیکی در کشور در هر استان در یک شهرستان اجرا شد اما در استان ایلام در هفت شهرستان صورت گرفت و هم اکنون نیز بدلیل وجود بیشترین مراکز درمانی در ایلام این طرح نیز از مردادماه آغاز شده است.
وی با بیان اینکه بیمه شدگان می توانند بدون نیاز به دفترچه با ارائه کد ملی از خدمات بیمه ای استفاده کنند، یادآور شد: با توجه به شیوع کرونا مراجعات مردم به مطب ها کمتر شده و بهترین فرصت برای نسخه نویسی الکترونیکی است.
رحیمی ادامه داد: ۹۸ درصد هزینه های بستری و ۷۰ درصد هزینه های درمان سرپایی توسط بیمه سلامت پرداخت می شود و تمام روستاییان و مددجویان تحت پوشش کمیته امداد بصورت رایگان از خدمات این بیمه بهره مند می شوند.
وی گفت: ۲۱ دفتر پیشخوان بیمه سلامت در استان فعال است که سال گذشته ۲۲۰ هزار نفر بیمه شده در این دفاتر از خدمات بیمه ای بهره مند شده اند.
۳۸۹ هزار نفر در استان ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند و دارای ۲۲۶ مرکز و موسسه طرف قرارداد و ۲۱ دفتر پیشخوان تحت پوشش است.
نظر شما