۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۱۱
کد خبرنگار: 1003
کد خبر: 84022668
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نظام ارجاع بیمه سلامت برای بیماران خاص ایلام حذف شد

۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۱۱
کد خبر: 84022668
نظام ارجاع بیمه سلامت برای بیماران خاص ایلام حذف شد

ایلام - ایرنا - مدیرکل بیمه سلامت ایلام گفت: نظام ارجاع برای بیماران خاص این استان با هدف کاهش مشکلات این افراد به عنوان اقدامات حمایتی بیمه سلامت حذف شد.

به گزارش ایرنا، نورالدین رحیمی روز چهارشنبه در رزمایش سایبری بیمه سلامت طرح پوشش بیمه سلامت رایگان، پوشش بیمه ای اقشار کم درآمد مانند زندانیان و خانواده آنان، مددجویان کمیته امداد و اتباع بیگانه را از اقدامات عمومی حمایتی بیمه سلامت برای آحاد هموطنان عنوان کرد و افزود: آغاز استحقاق سنجی بیمه شدگان در مراکز درمانی دولتی ـ دانشگاهی و حذف استفاده از دفترچه در موارد بستری ، ارزیابی وسع متقاضیان بیمه در شهرها و روستاها جهت برخورداری بیمه شوندگان از یارانه حق بیمه، جلوگیری از ایجاد هم پوشانی های بیمه ای جدید بصورت مکانیزه و تعیین تکلیف هم پوشانی های موجود و احراز هویت بیمه‌شدگان به صورت مکانیزه از طریق استعلام از بانک اطلاعاتی سازمان ثبت احوال از دیگر اقدامات تاثیرگذار این سازمان بوده است.

وی به پوشش حمایتی این سازمان برای گروه‌ها و بیماران خاص اشاره کرد و گفت: پوشش بیمه ای بدون پرداخت حق بیمه، حذف نظام ارجاع برای این گروه از بیمه شدگان در صندوق روستائیان، حذف دوره انتظار برای دریافت دفترچه بیمه المثنی از بدو تاسیس سازمان و پوشش بیمه ای رایگان بدون انجام ارزیابی وسع از آغاز سال ۹۸ از اقداماتی است که برای این گروه انجام شده است.

مدیرکل بیمه سلامت ایلام استحقاق سنجی بیمه شدگان در مراکز درمانی دولتی، تجمیع اطلاعات بیمه شدگان جهت ارائه خدمات بصورت الکترونیکی، عملیاتی کردن ارزیابی وسع، حذف هم پوشانی های بیمه ای سازمان با سایر سازمان های بیمه گر پایه، کنترل مکانیزه هم پوشانی های بیمه ای، ‏ ارتباط مکانیزه با سازمان ثبت احوال جهت اعمال کنترل‌های هویتی و برقراری امکان ثبت نام اینترنتی برای فاقدان پوشش را از جمله فعالیت‌های نوآورانه، مبتکرانه و توسعه ای این سازمان عنوان کرد.

رحیمی به آخرین اعتبارات تخصیص داده شده به بیمه سلامت در کشور اشاره کرد و یادآور شد: سال گذشته از مجموع اعتبارات مصوب دولت، ۲۲ درصد آن به سازمان بیمه سلامت تخصیص داده نشد که این موضوع آثار منفی در پرداخت مطالبات موسسات ارائه دهنده خدمات درمانی داشته است.

وی اضافه کرد: مجموع بدهی بیمه سلامت کشور در سال ۹۸ به بیمارستان‌های دانشگاهی حدود سه ماه است، مطالبات داروخانه‌ها و بیمارستان های غیردانشگاهی تا پایان بهمن ماه پرداخت شده و کلیه مطالبات پزشکان، دندانپزشکان و پاراکلینیک تسویه شده است.

مدیرکل بیمه سلامت ایلام تاکید کرد: اتفاق خوبی که در سال گذشته رخ داده این است که مطالبات سال ۹۷ بخش های دولتی دانشگاهی پرداخت شد و تنها مطالبات مربوط به حفظ قدرت خرید اسناد خزانه به مبلغ یک هزار میلیارد ریال باقیمانده که معادل هشت روز از عملکرد دانشگاه هاست و به محض تامین اعتبار پرداخت خواهد شد.

رحیمی گفت: بودجه مصوب هیات دولت برای امسال در حدود ۱۳۵ هزار میلیارد ریال است که باید تاکنون ۴۵ هزار میلیارد ریال بابت سه ماه از محل یارانه ها تامین می شد اما تنها  ۲۸ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تخصیص داده شده است.

وی اظهار داشت: هزینه بستری ها سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ حدود هشت درصد کاهش یافته و توانسته ایم زیان انباشته را به میزان ۵۰ درصد کاهش بدهیم.

رحیمی افزود: در حال حاضر ۱۰۰ درصد مطالبات فروردین و اردیبهشت ماه ۹۹ و ۷۰ درصد مطالبات خردادماه و در بخش غیر دولتی دانشگاهی مطالبات داروخانه ها، بیمارستان ها، پزشکان و پاراکلینیک ها تا پایان خردادماه ماه تسویه شده است.

حوزه اینترنت از اینترانت باید تفکیک شود

مدیرکل پدافند غیر عامل استان ایلام نیز در این مراسم اظهار کرد: نقش رسانه ها در آگاهی بخشی جامعه بسیار حائز اهمیت است و بار اصلی آگاهی بخشی، اطمینان بخشی و گزارش عملکرد دولت و نظام در حوزه های مختلف بر عهده خبرنگاران و اصحاب رسانه است.

فهد کمالوندی با بیان اینکه  قرارگاه پدافند سایبری در استان در ذیل پدافند غیرعامل استان ایلام تشکیل شده است، تصریح کرد: رسالت این قرارگاه دفاع از سرمایه های سایبری استان، بررسی تهدیدات و چالش های  مرتبط فضای سایبری، همچنین اتخاذ تدابیر مقابله با خطرات و حوادث سایبری و در نهایت پایداری شبکه سایبری است.

وی با اشاره به اینکه این اهداف و دستاوردها در قالب رزمایش های سایبری حاصل می شود، گفت: برگزاری رزمایش های سایبری به دستگاه های اجرایی در امر مصون سازی و دفاع از فضای سایبری مرتبط به حوزه های فعالیت های خود در فضا و بستر اینترنت بسیار کمک می کند.

مدیرکل پدافند غیر عامل استان ایلام با بیان اینکه روزانه کشور در معرض حوادث سایبری قرار می گیرد، یادآور شد: کشور ایران اسلامی دارای چهارمین ارتش سایبری در دنیا است و تلاش بر این است با توجه خصومت دشمنان نظام و انقلاب اسلامی، مصونیت فضای سایبری در کشور ارتقاء یابد.

کمالوندی با تاکید بر اینکه متاسفانه کمیته امنیت فناوری در دستگاه های اجرایی به ریاست مدیران دستگاه های اجرایی به صورت مطلوب برگزار نمی شود، گفت: مدیران دستگاه های اجرایی باید بیش از گذشته  به بحث تهدیدات حوزه سایبری اهمیت داده و مراقبت ها و دقت لازم را انجام دهند.

۳۸۹ هزار نفر در استان ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند و ۲۲۶ مرکز و موسسه طرف قرارداد و ۲۱ دفتر پیشخوان تحت پوشش این بیمه قرار دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha