مدیرکل راه: معین‌های اقتصادی به طرح‌های احیای بافت فرسوده کرمان ورود کنند

کرمان - ایرنا - مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان گفت: توسعه‌گران، شرکت‌های سرمایه‌گذاری و معین اقتصادی در راستای مسئولیت اجتماعی خود به‌صورت مشارکتی‌ به اجرای طرح بازآفرینی شهری و احیای بافت فرسوده در این استان وارد عمل شوند.

علی حاجی‌زاده روز چهارشنبه در نشست بررسی و بیان مسائل و مشکلات شهر راور، به وجود توسعه گران و معین اقتصادی به عنوان سرمایه گذار در طرح بازآفرینی شهری اشاره کرد و افزود: توسعه‌گران و یا معین اقتصادی می‌توانند به صورت مشارکت مالک در ساخت واحدهای مسکونی اقدام کنند که نتیجه آن آباد شدن گوشه ای از شهر که جز بافت فرسوده بوده و همچنین خانه‌دار شدن افراد فاقد مسکن است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان با اشاره به اقدام دولت در خصوص پرداخت تسهیلات ویژه به مردم در راستای بازآفرینی شهری (در شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر مبلغ ۲۲۰ میلیون تومان و شهرهایی همچون راور ۱۸۰ میلیون تومان) خواستار اطلاع‌رسانی به مردم با محوریت شورای شهر و شهرداری و همچنین مساعدت و همکاری فرمانداری شهرستان راور در جهت اجرای طرح بازآفرینی شهری در شهر راور شد.

وی به لزوم تهیه آلبوم اتفاقات و رویدادهای قطعات شهرک صنعتی اشاره کرد و خواستار در اختیار قرار دادن اطلاعات کافی به اداره کل راه و شهرسازی استان کرمان جهت بررسی و مذاکره با سازمان‌ملی زمین و مسکن و تعیین تکلیف آن شد.

حاجی زاده با اشاره به واگذاری زمین و اجرای پروژه اقدام ملی مسکن راور توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: آسفالت معابر پروژه مسکن مهر که تاکنون انجام نشده و مستلزم ارائه برآورد باقی مانده طرح و تاییدیه بنیاد مسکن به عنوان متولی اجرای آن مبنی بر اینکه هیچ پیمانکار و تعهدی نسبت به بنیاد مسکن وجود ندارد است.

پروژه ملی کرمان - راور نیازمند ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار است 

وی از احداث باند دوم محور کرمان - راور به عنوان یکی از پروژه‌های ملی حائز اهمیت و در راستای تحقق شعار سال (جهش تولید) نام برد و افزود: ادامه عملیات احداث این پروژه نیازمند ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار است اما با تمام مشکلات بودجه‌ای پروژه با تمام توان پیمانکاران در حال انجام است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود ۲۰ کیلومتر از باند دوم محور کرمان - راور در شهریورماه سال جاری مورد بهره برداری قرار گرفته و زیر بار ترافیک برود. 

وی با اشاره به اینکه موضوع قیر رایگان در بودجه تا سال‌های ۹۸ دیده می شد و در اختیار اداره کل راه و شهرسازی قرار می گرفت تصریح کرد: متاسفانه در سال ۹۹ قیر رایگانی که در چهارچوب بازآفرینی شهری با تصمیم اداره کل راه و شهرسازی در اختیار شهرداری‌ها قرار می‌گرفت، در بودجه دیده نشده است.

حاجی‌زاده عنوان کرد: همچنین احداث و آسفالت پروژه های راه های روستایی بطور کامل به سازمان راهداری حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان واگذار شد.

طرح اقدام ملی مسکن راور آماده آغاز عملیات اجرایی شد

فرماندار شهرستان راور نیز با اشاره به اراضی شهرک صنعتی ورودی شهر راور که در دهه ۷۰ به عنوان اراضی برای احداث واحدهای صنفی و مشاغل مزاحم، رستوران، ترمینال مسافربری، تالار نیز خواستار تعیین تکلیف آن اراضی با توجه به مطالبات مردم شد.

مالک اژدری با اشاره به ثبت نام ۹۰ نفر از متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن در شهرستان راور از تکمیل فرآیندثبت نام ۵۰ نفر از آنان خبر داد و افزود: مراحل نقشه برداری و تفکیک ها زمین های مربوطه انجام شده و آماده کلنگ زنی پروژه احداث طرح اقدام ملی مسکن در شهرستان راور هستیم. 

شهردار راور در ادامه این نشست با اشاره به اقدامات انجام شده اعم از زیرسازی و جدول‌گذاری و همچنین روشنایی معابر طرح مسکن مهر شهر راور خواستار مساعدت این اداره کل در جهت اعطای ای قیر رایگان معابر شهر روار و همچنین آسفالت معابر پروژه مسکن مهر راور نیز شد.

نشست بررسی و بیان مسائل و مشکلات شهر راور به ریاست مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان و با حضور فرماندار راور، شهردار، اعضای شورای شهر و همچنین معاون معماری و شهرسازی این اداره کل برگزار شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha