رضا جلالی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تندیس دارای سه رنگ سبز، سفید و سرخ بوده و بر روی آن جمله «تا شقایق هست زندگی باید کرد» حک شده است.
وی اضافه کرد: این تندیس با همکاری و مشارکت دفتر امور ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و خبرگزاری جمهوری اسلامی آماده شده و به زودی در ورودی این خبرگزاری واقع در دوراهی یوسفآباد، نبش خیابان مجلسی نصب میشود.
مدیرکل امور ایثارگران شهرداری تهران با بیان اینکه شهید «محمود صارمی» سمبل شهدای رسانه است، گفت: ایشان مسئول دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی در مزار شریف افغانستان بود که در ۱۷ مرداد سال ۱۳۷۷ و در جریان کشتار دیپلماتهای ایرانی به شهادت رسید.
وی با تاکید بر اینکه روز خبرنگار فرصت مناسبی است تا یاد و خاطره این شهید و شهدای رسانه زنده بماند، اضافه کرد: مسئولان اجرایی کشور باید قدردان خبرنگاران که یکی از خطیرترین و ناامنترین شغلها را در اختیار دارند، باشند.
وی با تاکید بر اینکه روسای سه قوه نسبت به این موضوع توجه کافی دارند، بیان کرد: خبرنگاران پرچمداران عرصه ایثار در حوزه اجتماعی هستند و در شرایط کرونایی، صادقانه و مطالبهگرانه در عرصههای مختلف حضور دارند و کارشان متوقف نشده است.
«جلالی» با بیان اینکه خبرنگاران فریادرسان گمنام مردم هستند، اضافه کرد: این قشر برای مسائل شخصی خویش درخواستهایی از سازمانها و مسئولان اجرایی کشور نداشتهاند و منافع ملی و مصالح عمومی را پیگیری میکنند.
به گزارش ایرنا آخرین خبر شهید صارمی باعث شد تا دنیا از یک جنایت در افغانستان مطلع شود و این چنین بود که مظلومیت خبرنگاران حین انجام کار بر همگان آشکار شد.
ایشان این خبر را چنین مخابره کرد: «مزار شریف سقوط کرد. هفدهم مرداد ماه ۱۳۷۷، اینجا محل کنسولگری ایران در مزار شریف است، من محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی هستم، گروه طالبان چند ساعت پیش وارد مزار شریف شد».
شهید «محمود صارمی» بعد از این خبر به دست افرادی متحجر از مزار شریف به آسمان پرواز کرد و به سمبل شهدای رسانه تبدیل شد.
نظر شما