مهرداد غضنفری روز پنجشنبه در کارگروه اقتصاد مقاومتی در سالن کرامت استانداری اضافه کرد: این ۲۷ پروژه تا پایان سال جاری به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی افزود: برای جذب این تسهیلات قرارداد عاملیت دستگاههای اجرایی با بانکها در حال انجام است.
غضنفری اظهار داشت: پروژههای جهش تولید از پیشرفت قابلقبولی برخوردار هستند و در هر شرایطی باید تا پایان سال جاری به مرحله بهرهبرداری برسند.
وی گفت: ۹ پروژه در بخش صنعت، ۷ پروژه میراث فرهنگی به همراه ۴ پروژه جهاد کشاورزی در رابطه با جهش تولید به بانکهای قم معرفیشده ست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با اشاره به احداث دهکده اقتصاد مقاومتی در اردوگاه آیتالله بهاءالدینی، خاطرنشان کرد: سازمان نظاممهندسی کشاورزی قم باید نسبت به اعطای مجوزهای بهرهبرداری اقدام کند.
وی در ادامه عنوان کرد: برغم تمدید ثبتنام متقاضیان بنگاههای بهشدت آسیبدیده از کرونا تا پایان مردادماه برای جذب این تسهیلات اما همچنان استقبال قابلتوجهی صورت نگرفته است.
غضنفری اضافه کرد: عدم جذابیت این تسهیلات مهمترین عامل در استقبال نکردن اصناف قم از تسهیلات ویژه کرولایی بوده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: ۷۳ میلیارد تومان در این رابطه به بانکها معرفیشده که تاکنون فقط ۱۷ میلیارد تومان پرداختشده است.
بیمیلی کشاورزان قمی به تسهیلات مشاغل آسیبدیده
رییس سازمان جهاد کشاورزی قم نیز با اشاره به عوامل عدم استقبال بخش کشاورزی از تسهیلات کرونایی گفت: پرداخت این تسهیلات با نرخ ۱۲ درصد و شرایط خاص عملا جذابیت آن را برای متقاضیان از بین برده است.
عباس پورمیدانی یادآور شد: از ۱۲ هزار بهرهبردار بخش کشاورزی قم بیشتر از ۸۰ درصد از آنها هیچ تمایلی به چنین تسهیلاتی با شرایط ذکرشده ندارند.
وی عنوان کرد: یکی از شرایط این تسهیلات تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودن است درحالیکه اغلب کشاورزان قم بیمه عشایری و روستایی هستند.
وی اظهار داشت: همچنین وجود معوقات بانکی کشاورزان و دامپروران هم عملا جذب این تسهیلات را برای اندک متقاضیان آن را از بین برده است.
پورمیدانی در ادامه گفت: تکمیل زنجیره تولید تخممرغ بااعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان و احداث گلخانه به همراه بستهبندی مواد غذایی از پروژههای جهش تولید قم در سال جاری است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به احداث دهکده اقتصاد مقاومتی ابراز داشت: اقدامات انجامشده در بخش کشاورزی در این مکان توسط بسیج سازندگی باید منطبق با الگوهای علمی باشد.
وی تصریح کرد: این سایت میتواند مکان مطلوبی برای مهارتآموزی سربازان وظیفه و مرکز رشد واحدهای دانشبنیان باشد.
نظر شما